Fudbal

MARAKANA JE OPET SKANDIRALA - KATAI MAGIKO: Kada stadion kliče njegovo ime, onda se na terenu dešava MAGIJA (FOTO)

Autor Mladen Šolak

Ponovo je bilo uživanje gledati "desetku" Crvene zvezde i pbedu njegovog tima

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Crvena zvezda je opet u trci za evropsko proleće! Šampion Srbije u četvrtak je kod kuće razbio Ferencvaroš (4:1) i tako oživeo svoje šanse u borbi za plasman, posle dva poraza na početku grupne faze. Bilo je to veče za uživanje na stadionu "Rajko Mitić", gde je Gelor Kanga postigao jedan od najlepših golova u crveno-belom, a strelac je bio i Aleksandar Katai, lider ekipe i ljubimac navijača. Ponovo mu je "Marakana" skandirala - Katai Magiko, a on je uživao u tome i u igri, pa je dao lep gol početkom drugog dela meča.

"Hvala im na tom skandiranju, mnogo mi znači podrška navijača. Potrudiću se da i na sledećoj dam gol, da mi opet skandiraju", rekao je Katai posle utakmice, a preneo klupski sajt.

Kreator igre crveno-belih priznao je da nije bilo lako uoči meča, jer je Zvezda bila suočena sa "biti ili ne biti" situacijom, jer posle dva poraza nije imala kud, osim na pobedu. "Teška utakmica posle dva poraza na početku. Bila je na 'sve ili ništa', a porazom bismo izgubili svaku šansu za prolaz. Bitna je pobeda, ništa nije gotovo, a samo smo se vratili na pravi put", dodao je Zvezdin "Magiko".

Crvena zvezda će sledeću utakmicu igrati protiv Spartaka u nedelju od 15.30, a potom će u Ligi Evrope gostovati Ferencvarošu u Budimpešti.