Strašno!

HAOS U LIGI EVROPE - NAVIJAČI PREKINULI MEČ U ŠVEDSKOJ: Nemci bakljama gađali publiku, pa uništili teren! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Očekuju se velike kazne za navijače ova dva kluba...

Izvor: Twitter/@GisleThorsen

Užasne scene na fudbalskom stadionu u Švedskoj! Dok su Malme i Union Berlin igrali meč trećeg kola grupne faze Lige Evrope, na tribinama je bilo vatreno. U jednom trenutku susret je morao da bude prekinut zbog sukoba navijača koji su bacali pirotehniku sa jedne tribine na drugu!

Mediji spekulišu da su za incidente na stadionu u Švedskoj krivi gostujući navijači koji su doputovali da bodre svoj tim. Navodno, fanovi Union Berlina počeli su sa provokacijama domaće publike koja je bila u susednom sektoru na tribini. Ka njima su bacali petarde i baklje, što je napravilo potpuni haos na stadionu. Ovako je to izgledalo:

Jedna od petardi eksplodirala je na terenu i tako oštetila deo igrališta pored korner zastavice, dok je najčudniji deo sa snimaka koji kruže društvenim mrežama raketa "ispaljena" ka tribini. Glavni arbitar meča Halil Umut Meler morao je da prekine susret i da igrače pošalje u svlačionicu, a utakmica je nastavljena nakon gotovo pola sata pauze.

Inače, incidenti su se događali pri rezultatu 0:0, a Malme je u nastavku meča sa igračem manje na terenu stigao do minimalne pobede. Nemački tim sada ima tri boda, dok je predstavnik Švedske na samom dnu tabele bez osvojenog boda nakon tri runde grupne faze. Pogledajte haos na stadionu: