Fudbal

JUNAJTED KRISTIJANU SPREMIO ŠOKANTAN TRANSFER: Hoće da ga se reše po svaku cenu, šalju ga kod Ikardija i Mate!

Autor Nikola Lalović

Kristijano Ronaldo odavno nije poželjan u najvećim klubovima i smeši mu se odlazak u neke slabije lige.

Izvor: Profimedia

Pisalo se mnogo o tome da Kristijano Ronaldo želi da ode iz Mančester junajteda, ali i da klub sa "Old Traforda" želi da ga se reši. Došao je kao veliko pojačanje, davao je golove u prošloj sezoni, ali tim jednostavno sa njiim na terenu ne funkcioniše onako kako bi uprava i trener želeli. 

Pominjale su se razne destinacije, a sada je u ostvrskim medijima počelo da se piše o transferu koji bi itekako odjeknuo! Navodno je za Portugalca zainteresovan Galatasaraj

Posle samo jednog pogotka u devet mečeva ove godine sve je dalje od prve postave i Erik Ten Hag sve više stavlja Entonija Marsijala i Markusa Rašforda u napad, a kako se navodi već u januaru će klub dati sve od sebe da se otarasi Kristijana, njegove ogromne plate i njegovog ogromnog uticaja u svlačionici.

Galatasaraj je već letos krenuo da sastavlja tim od zvezda na zalasku karijere pa su u prošlom prelaznom roku doveli redom Huana Matu, Drisa Mertensa, Maura Ikardija i Lukasa Toreiru, a  Kristijano Ronaldo bi bio "šlag na tortu". Koliko je to realno, ostaje da se vidi.