MARKOVIĆ TRESE MREŽE

U PARTIZANU SE MUČIO, ALI "MARKEC" U TURSKOJ BLISTA: Dao drugi gol za tri nedelje, ovim potezom je zaustavio lidera!

Autor Nebojša Marković

Lazaru Markoviću je bilo potrebno samo sedam minuta po ulasku u igru da donese izjednačenje svom Gazijantepu.

Izvor: Twitter/@anlikgoller_9/Printscreen

Nije uspevao Lazar Marković prošle sezone u Superligi Srbije da ostvari dobar učinak, nije postigao nijedan gol tada u dresu Partizana, ali izgleda da mu promena sredine i dolazak u Tursku prija. Jer nekadašnji fudbaler Liverpula postigao je i drugi gol za Gazijantep u poslednje tri nedelje, ovaj put vredan boda.

Gazijantep je u teškom duelu protiv lidera turskog šampionata Adane Demirspor uspeo da stigne do remija 1:1, a vođstvo na meču im je lepim pogotkom doneo upravo prošlosezonski kapiten Partizana!

Otišao je Lazar Marković letos iz Humske kada nije produžio ugovor sa crno-belima, a u Turskoj je bio dočekan kao veliko pojačanje. Pre tri nedelje je postigao prvenac u porazu od prvaka Turske, ekipe Trabzona, ali ovog puta je njegov gol imao većeg efekta.

Iako je Marković počeo meč na klupi, on je bio uveden da napravi razliku kada je Adana povela golom Brita Asombalonge. Samo sedam minuta je Srbinu bilo dovoljno da izjednači rezultat - posle jedne duge lopte golmana Guvenča, Marković je utrčao iza leđa odbrane Adane i uspeo da potom lobom matira golmana rivala i tako stigne do drugog gola u sezoni.

Marković uz to ima i dve asistencije u dresu Gazijantepa, a evo kako je on doneo bod ekipi za koju je svih 90 minuta odigrao i Marko Jevtović:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt