Veliki problemi...

JUVENTUSE, OVAKO VIŠE NE MOŽE! Crno-beli se brukali u derbiju, Srbi podbacili, a šampion držao lekcije Alegriju!

Autor Dušan Ninković

Mašina koju je Masimilijano Alegri trebalo da vozi kroz sezonu trenutno stoji, a ni Ferarija ni Fijata ne kupujete da bude parkiran.

Izvor: Profimedia

Fudbaleri Juventusa lako su poraženi na gostovanju aktuelnom šampionu, a dvojica srpskih fudbalera razočarali su navijače tima iz Torino. Po specijalizovanom sajtu SofaScore, Filip Kostić i Dušan Vlahović bili su među najslabije ocenjenim igračima Juventusa, koji je danas poražen od Milana (2:0).

Ekipa Stefana Piolija stigla je do trijumfa pogocima Fikaja Tomorija u nadoknadi prvog dela meča i Brahima Dijaza koji je u nastavku potvrdio pobedu Milana, dok Juventus nije imao pravi odgovor. Fudbaleri u crno-belim dresovima dominirali su u posedu lopte, ali je ovo bila još jedna od utakmica u kojima terensku inicijativu nisu uspeli da pretvore u golove, pa čak ni u kolosalne šanse pred golom aktuelnog šampiona.

Takva igra mogla bi ponovo da pokrene kritike na račun nekih igrača - a Alegri voli da kritikuje Vlahovića, dok bi na udaru konačno mogao da se nađe i šef stručnog štaba. Dobar deo kritika mogao bi da završi i na njegovoj adresi jer ekipa na početku ove sezone uopšte ne igra u skladu sa očekivanjima, a to se već odrazilo i na broj bodova u Seriji A.

Juventus je nakon devet odigranih mečeva sakupio tek 13 bodova i u ovom trenutku se nalazi na osmoj poziciji. Prvoplaisrani Napoli već ima sedam bodova više i jednu utakmicu manje, pa bi crno-beli iz Torina nakon kompletiranog kola mogli da budu na dvocifrenom zaostatku u odnosu na tim iz Napulja. Možda je vreme da se u klubu upali alarm i nešto promeni u narednim nedeljama...