Haos!

NOVI SKANDAL SRPSKOG FUDBALA - DVE STRAŠNE GREŠKE! Oštećene obe ekipe, domaći igrači OPKOLILI pomoćnika! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Na meču Srpske lige grupa Zapad fudbaleri Sloge napali su pomoćnog sudiju nakon dve odluke na njihovu štetu.

Izvor: Youtube/Fudbal Zapadne Srbije/printscreen

Meč Srpske lige Zapad između Sloge iz Kraljeva i Poleta iz Ljubića privukao je mnogo pažnje fudbalske publike u Srbiji. I ovaj meč je, kao niz njih prethodnih godina, prašinu podigao zbog spornih sudijskih odluka, a u centru pažnje bio je pomoćni sudija koji je dva puta signalizirao glavnom arbitru da promeni odluku.

Na njegovu intervenciju dosuđen je kazneni udarac za ekipu Poleta, iako se nakon pregledanog snimka ne može reći da je postojao prekršaj nad fudbalerom u plavom dresu. nakon što gosti nisu iskoristili udarac sa bele tačke, pomoćnik je signalizirao da je čuvar mreže ranije napustio gol liniju i da udarac treba da bude ponovljen. Ovo je taj trenutak:

Izvor: Youtube/Fudbal Zapadne Srbije/printscreen

Polet je iz drugog pokušaja stigao do gola, a pomoćni sudija je kasnije oštetio i njihovu ekipu. On je u jednoj izglednoj šansi signalizirao ofsajd kojeg nije bilo, pa je tako poništen gol koji bi im doneo sva tri boda sa ovog gostovanja. Pogledajte ceo izveštaj sa meča odigranog u Kraljevu, uz napomenu da je sporni penal na 3:20, a dosuđeni ofsajd na 7:02 ovog snimka:

Sloga - Polet 2:2
Izvor: Youtube/Fudbal zapadne Srbije

Nakon remija u Kraljevu Sloga je pala na poslednje mesto na tabeli Srpske lige Zapad sa samo četiri osvojena boda i bez pobede u prvih devet mečeva. Sa druge Polet je petoplasirani tim sa 14 osvojenih bodova, ali daleko od vrha tabele na kojem je Smederevo sa 25 bodova.