Uživo

PARTIZAN RAZBIJAO, PA ODMARAO - SPREMNI SU ZA EVROPU: Moćnih pola sata na Voždovcu, Rikardo se raspucao pred Keln!

Ubedljiva pobeda ekipa Gordana Petrića!

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana su u četvrtak uveče napravili sjajan rezultat u Konferencijskoj ligi, pošto su u Nemačkoj savladali Keln 1:0 i tako se stavili na prvu poziciju u svojoj grupi. Na pola evropskog puta ove jeseni nalaze se u odličnoj poziciji, ali borba će biti dugačka i već je stiglo vreme za novi izazov.

Nekih 70 sati nakon meča u Nemačkoj, Partizan očekuje novo gostovanje, doduše na Voždovcu. Domaća ekipa na krovu šoping centra dočekuje crno-bele u želji da ih eventualnom pobedom ne samo iznenade, već i preskoče na petom mestu Superlige Srbije. Posle pobede Zvezde protiv Spartaka, Partizan ima dodatni pritisak da ostvari trijumf, ne bi li održali pet bodova zaostatka za najvećim rivalom.

Utakmica Voždovac - Partizan počinje u 19.30, a tekstualni prenos meča pratite klikom na karticu *RAZVOJ DOGAĐAJA*.

21:19

KRAJ UTAKMICE - 0:4!

Ubedljiva pobeda Partizana protiv Voždovca - dva gola Rikarda Gomeša, jedan Kvinsija Meniga i u samom finišu pogodak Nikole Terzića. Prava partija za tim Gordana Petrića, bez mnogo utrošene energije, a sa odličnom igrom pred obaveze na evropskoj sceni narednog četvrtka!

21:17

90' - GOOOOL, PARTIZAN VODI 4:0!

Još jedan pogodak, za kraj, Nikola Terzić je strelac, prelepo pogađa posle asistencije Sameda Baždara.

21:01

73' - BAŽDAR ŠUTIRA!

Mladi napadač je sa oko 18 metara oprobao udarac, ali je šutirao preko gola Voždovca.


20:55

67' - VELIKA ŠANSA ZA PAVLOVIĆA!

Lepa akcija Partizanovih igrača koji su nedavno ušli u igru. Na dodavanje Baždara se Pavlović odlično okrenuo u i stvorio sebi prostor, ali mu golman Voždovca pravovremenim istrčavanjem blokira udarac. Krunić se odlično snašao.

20:49

ČETIRI IZMENE U PARTIZANU!

Menja odjednom Gordan Petrić, odmara glavne igrače - izlaze Kvinsi Menig, Bibars Natho, Fuseni Dijabate i Rikardo Gomeš.

Na terenu su četiri domaća igrača - Nikola Terzić, Andrija Pavlvoić, Samed Baždar i Nemanja Jović.

20:40

52' - NEMA HET-TRIKA ZA RIKARDA!

Sve je dobro odradio Kvinsi Menig, probio je po levoj strani i ušao u šesnaesterac, ostavio je povratni pas za Rikarda, a ovaj šutira tik uz stativu, pored gola.

20:33

POČELO JE DRUGO POLUVREME!

Nastavljen je meč na Voždovcu.

20:17

KRAJ PRVOG POLUVREMENA - 0:3!

Ovo je bilo idealno poluvreme za Partizan! Tri brza pogotka u prvih pola sata, odlična i tečna igra u napadu, a bez gotovo ikakvih problema u odbrani. Sada će crno-beli moći u drugom poluvremenu da samo nastave da kontrolišu rezultat i malo uspore ritam pred meč sa Kelnom u četvrtak.

20:14

42' - ZAMALO GOL ZA VOŽDOVAC

Kakva greška Igora Vujačića. Loše je vratio nazad Popoviću, Burmaz je stigao tu i pokušao da matira golmana Partizana, ali se ovaj odlično snašao i spasao svog kolegu iz odbrane ozbiljnijih posledica.

20:11

39' - DIJABATE ZAMALO!

Ne odustaje Partizan od napadačke igre iako su došli do 3:0 za manje od pola sata. Sada je Dijabate bio u šansi sa desne strane, šutirao je slabijom desnom nogom, ali bilo je to opasno, malo pored stative gola Voždovca.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

20:00

28' - GOOOOL, PARTIZAN VODI 3:0!

Kakav start Partizana, sada je strelac Kvinsi Menig, a ponovo je Natho asistent.

19:54

23' - GOOOOL, PARTIZAN VODI 2:0!

Novi gol Partizana na krovu! I ovog puta je strelac Rikardo Gomeš, na asistenciju Bibarsa Natha! Upravo je visoko na polovini Voždovca uspeo da loptu ukrade Izraelac, a napadač sa Zelenortskih Ostrva precizno šutira posle dodavanja.

Izvor: TV Arenasport screenshot

19:54

22' - PRELEPA AKCIJA PARTIZANA!

Na kraju, Bibars Natho ne pogađa! Kombinovao je sa Rikardom i Menigom, ovaj drugi mi ostavlja povratan pas petom, ali Natho šutira malo pored leve stative gola Voždovca.

19:48

16' - PRETI I VOŽDOVAC!

Nešković je rešio da "tuče" udarcem sa distance, bilo je to odlično, išlo je u gol Partizana, ali je Popović dobro reagovao i odbio udarac. Prva prilika za "zmajeve".

19:46

OVAKO JE PARTIZAN POVEO 1:0

19:44

12' - UROŠEVIĆ PRETI!

Nova šansa za Partizan i opet posle centaršuta na drugoj stativi. Lopta je na kraju pala tamo kod Slobodana Uroševića, ovaj šutira iz dobre pozicije, ali je blokiran, pa će crno-beli imati korner.

Nakon toga, Rikardo u skoku ne uspeva da lepo zahvati loptu.

19:40

9' - GOOOL, 1:0 ZA PARTIZAN!

Odmah u prvoj šansi, Partizan stiže do vođstva, strelac je Rikardo Gomeš! Fenomenalni potezi Dijabatea, "zalomio" je defanzivca Voždovca na sjajan način, a onda centrirao na drugu stativu, gde je Rikardo na pravom mestu za deveti gol u Superligi.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

19:37

6' - NIŠTA ZNAČAJNO NA KROVU DO SADA

Videli smo spor uvod u ovu utakmicu. Još uvek se sve odvija na sredini terena, nema prilika ni pred jednim, ni pred drugim golom.

19:31

POČELA JE UTAKMICA

Krećemo na krovu šoping centra!

17:55

OVO JE SASTAV PARTIZANA!

Evo tima koji je izabrao Gordan Petrić. Važna promena u odbrani gde Svetozar Marković dobija odmor, vratio se i Kristijan Belić u vezni red, dok je Marko Živković ponovo na desnom beku.

PARTIZAN: Popović - Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević - Belić, Andrade - Dijabate, Natho, Menig - Rikardo.

A evo i sastava domaće ekipe.

VOŽDOVAC: Krunić - Ajdinović, Burmaz, Damjanović, Hajdun, Ivezić, Milović, Nešković, Nikić, Purtić, Vujanović.

17:50

Dobro došli u MONDO Live

Budite i večeras uz MONDO i pratite uživo tekstualni prenos meča 14. kola Superlige Srbije između Voždovca i Partizana.

Meč na krovu šoping centra počinje u 19.30 časova.

Ukratko

  • VOŽDOVAC - PARTIZAN 0:4
  • Partizan je trenutno 5. sa 24 boda, ali i čak tri utakmice manje u odnosu na neke ekipe
  • Voždovac je odmah iza, sa 23 boda, ali i dve utakmice više
učitaj još +