DOBIO OPKLADU!

NEKI DRUGARI SU SE KLADILI SA MNOM: Gordan Petrić njima POSEBNO zahvalio - "Opet sam dobio ručak!"

Autor Nebojša Marković

Trener Partizana Gordan Petrić u svom stilu je čestitao svojim igračima na ubedljivom trijumfu protiv Voždovca.

Izvor: TV Arenasport screenshot

Fudbaleri Partizana savladali su Voždovac 4:0 na gostovanju na krovu šoping centra, u utakmici koja je bila idealna priprema za obaveze u Konferencijskoj ligi naredne sedmice. Crno-beli su slavili preko dva pogotka Rikarda Gomeša, kao i po jednog Kvinsija Meniga i Nikole Terzića.

Tri pogotka u prvih pola sata omogućili su crno-belima da mirno privedu meč kraju, a gol Terzića u 90. minutu utakmice posebno je obradovao trenera Gordana Petrića - ne samo zbog učinka mladog igrača, već i opklade!

"Nemam šta da kažem, samo da se zahvalim igračima. Nadam se da su svi ljudi koji su gledali danas, da su uživali u partiji Partizana. I da im se zahvalim na još jednoj stvari. Imaju neki drugari koji su se kladili sa mnom - svaki put kad Partizan postigne četiri gola, imam ručak ili večeru. Tako da za sada imam dosta ručkova, pa im se zato zahvaljujem. Treći ručak? Ne, imam ih malo više", prokomentarisao je Petrić za TV Arenasport u svom stilu. Kako kaže, pozitivna stvar je i minutaža koju dobijaju mladi igrači, koju su ovog puta zaslužili Samed Baždar, Terzić i Nemanja Jović.

"Kako da ne, i to me raduje. Rekao sam da mladi igrači imaju proces koji će da traje, ali očigledno da Partizan ima svetlu budućnost s tim igračima. Samo da ovako nastave da imaju strpljenja", zaključio je Petrić.