POGLEDAJTE

PRIŠAO ROJU KINU DA SE FOTOGRAFIŠE, PA ZAŽALIO ZA CEO ŽIVOT: Kamere uhvatile legendu Junajteda - neće to da trpi!

Autor Nebojša Marković

Roj Kin je poznat po svom često karakteru gunđala, a izgleda da ga je sada ponovo pokazao.

Izvor: Twitter/@Deafoe77/Printscreen

Legendarni fudbaler Mančester junajteda Roj Kin odlučio je da iskoristi vikend u Londonu kako bi bio deo NFL spektakla i okršaja Njujork Džajantsa i Grin Bej Pekersa. Utakmice američkog fudbala na stadionu Totenhema postale su već tradicija jednom godišnje, a i ove sezone je jedan meč bio preseljen iz SAD u London.

Na tribinama stadiona se pojavio i Roj Kin, nekadašnji kapiten "crvenih đavola", gledajući trijumf Džajantsa 27:22. Ali jedan detalj na društvenim mrežama postao je viralan, kada je slavni Irac bio u centru pažnje.

Mnoge poznate ličnosti bile su na stadionu, ali niko se nije tako "dobro snašao" kao Roj Kin. On je u društvu porodice došao na ovaj meč. Navijači su tokom susreta koristili priliku da se fotografišu s brojnim zvezdama među kojima je osim fudbalera bilo i pevača i glumaca. Ali jedan navijač će dugo pamtiti ovaj dan i ne po dobrom.

U toku jedne od pauza je rešio da priđe često mrzovoljnom Kinu i zamoli ga za fotografiju, ali bivši fudbaler uopšte nije bio raspoložen za to. On je ostavio navijača u šoku, ne samo odbivši ga za fotografiju, već i time što ga je požurivao da se skloni. Očito nije želeo da ga bilo ko uznemirava zbog fotografisanja.

Kamere su snimile ovaj zanimljiv trenutak, koji je među ljubiteljima fudbala na Ostrvu brzo postao viralan. Naravno, mnogi nisu bili iznenađenje da se Kin ovako ponašao. Pogledajte: