Šta uradi, čoveče?

AU! LOBOVAO SVOG GOLMANA U 91. MINUTU I TO ODAKLE: Autogol sezone, bomba sa protivničke polovine! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Kako je ovo uspelo Martinu Grageru, verovatno ni on sam ne zna.

Izvor: Twitter/screenshot/alicankutlu_

Na meču austrijske lige između Rida i Volfsbergera viđen je jedan od najspektakularnijih autogolova ove sezone! Poslednjeplasirani Rid je golovima hrvatskih internacionalaca Mikića i Plavotića poveo sa 2:0, a onda je u poslednjem napadu na meču njihov fudbaler Matijas Grager rešio da se nađe u svetskim medijima.

Volfsberger je ceo meč napadao i pokušavao da stigne prednost gostiju koja je napravljena u prvom poluvremenu, ali nije uspevao da stigne do gola, sve dok defanzivac Rida nije došao do lopte. On je uspeo da postigne autogol sa neverovatne razdaljine!

Iz nekog razloga je pokušao da vrati loptu svom golmanu sa protivničke polovine terena, jako je napucao loptu ka svom golu i potpuno zatekao svog čuvara mreže Samuela Sahina-Radlingera. Nije bio spreman za ovo golman Rida i lopta ga je preletela!

Nije ovo uticalo na rezultat jer je sudija ubrzo svirao kraj meča i sva tri boda su ostala Ridu koji je i pored toga ostao poslednji na tabeli. Ipak lobovanje svog golmana sa protivničke polovine ostaće upamćeno. Pogledajte ovaj autogol:

Tagovi