Pa ne može tako!

GVARDIOLA NAPRAVIO ŠOU NA KONFERENCIJI ZBOG LEPOTICE: Na šta to liči, pa on više neće igrati ni minut kod mene! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Katalonski stručnjak Pep Gvardiola se oglasio povodom komentara supruge jednog svog fudbalera.

Izvor: Instagram/Screenshot/sarabenamira

Supruga veziste Mančester sitijaIlkaja Gundogana Sara napravila je pravi haos na društvenim mrežama kada se požalila na Mančester! Njen suprug godinama igra za "građane", stigao je u Englesku 2016. godine, a ona se nedavno udala za njega i uopšte joj se nije svideo život na Ostrvu. 

"Žao mi je i to je tužno reći, ali moram da budem iskrena. Baš sam se trudila ovih godina da nađem neki pristojan restoran, ali u celom Mančesteru je hrana zaista užasna. Svugde se serviraju neki smrznuti proizvodi i hrana nema nikakvu svežinu i kvalitet. Restorani ovde se više brinu o piću nego o hrani. Možda je u Londonu bolje, ali ovde u Mančesteru je zaista užasno", napisala je na instagramu Sara, a onda su usledile brojne kritike. Sve to je čuo i Pep Gvardiola!

On je suvlasnik jednog restorana u gradu, pa se na konferenciji za novinare našalio na račun supruge svog omiljenog veznog fudbalera.

"Razočaran sam što nisu došli u moj restoran, zato Gundo više neće igrati ni minut ove sezone", rekao je Gvardiola uz osmeh, pa dodao: "Pozvaću ih oboje u TAST (njegov restoran, prim. aut.) i sigurno će dobro da jedu", rekao je Gvardiola. Pogledajte kako izgleda Sara Gundogan:

 Ovih dana je bilo glasina da iskusnog nemačkog vezistu u svojim redovima želi i Barselona, a jedno je sigurno, Sara Gundogan bi jedva dočekala da se preseli u sunčanu Španiju!