OTKRIO GDE JE TEŽE

ZVEZDAŠI, NISTE ME ODUŠEVILI! Reprezentativca BiH pitali o atmosferi u Beogradu, on "pecnuo" navijače pred revanš!

Autor Nebojša Marković

Fudbaler Ferencvaroša Muhamed Bešić imao je šta da kaže za navijanje na stadionu "Rajko Mitić".

Izvor: MN Press

Crvena zvezda u četvrtak uveče (21.00) igra drugi meč protiv Ferencvaroša, u okviru grupne faze Lige Evrope. U Beogradu je slavila ubedljivo (4:1), a sada želi da nešto slično ponovi u Mađarskoj.

Ipak, crveno-beli ovog puta neće imati pomoć domaćeg terena i navijača, pošto će ih u Budimpešti dočekati po njih neprijatnija atmosfera. Ali i uprkos ubedljivom porazu u Beogradu, reprezentativac Bosne i Hercegovine Muhamed Bešić istakao je da nije bio preterano oduševljen atmosferom na stadionu "Rajko Mitić".

Bešić je rekao da ga atmosfera na beogradskoj Marakani nije nimalo unervozila, budući da je tokom karijere igrao na brojnim vrhunskim stadionima.

"Zaista volim da igram pred punim stadionom, ali atmosfera u Beogradu mi nije nimalo ostavila utisak. Imao sam sreću da sam tokom karijere igrao na brojnim vrhunskim stadionima u Evropi. Najveći utisak na mene su ostavili "Enfild" i "Old Traford". Takođe, kao član fudbalske reprezentacije BiH igrao sam na čuvenoj Marakani protiv Argentine na Svetskom prvenstvu 2014. godine, gde je bilo prisutno 75.000 navijača, rekao je Bešić za "Nemzetisport" pa dodao:

"Teško je igrati protiv svih rivala u grupi, ali mislim da možemo pobijediti Zvezdu večeras na domaćem terenu"

Nekadašnji vezista Evertona je govorio i o svojoj ulozi na terenu.

"Nikada nisam bio poznat po postizanju golova, retko sam ih postizao u karijeri. Nisam taj tip igrača, ja imam ulogu rešavanja drugih stvari na terenu. Borim se, uklizavam, osvajam lopte, bodrim svoje saigrače, to je moj zadatak, a ovi ispred mene su tu da postižu golove. Ne bih se bunio da postignem gol u budućnosti, ali nemam problem da uposlim saigrača ako je u boljoj poziciji od mene", dodao je Muhamed Bešić.