Drži se!

BOSANSKI TALENAT (19) IMAO STRAŠNU NESREĆU: Automobil smrskan, on prebačen u bolnicu!

Autor Dušan Ninković

Fudbaler Muharem Husković poreklom je iz BiH, ali igra za Austriju.

Izvor: Youtube/Viola TV/printscreen

Strašne vesti stižu iz Austrije! U teškoj saobraćajnoj nesreći u Beču povređeni su talentovani fudbaler Muharem Husković (19) i njegova devojka. Jedan od najtalentovanijih igrača bečke Austrije i potencijalni seniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine odmah je prebačen u bolnicu!

Po poslednjim informacijama, on i devojka su u stabilnom stanju, a Husković je nekoliko sati bio pod anestezijom. Kako prenose mediji iz Austrije, mladi napadač je van životne opasnosti i roditelji su mu već bili u poseti, a on je imao snage da kratko popriča sa njima. Kako sada stvari stoje, Husković će još nekoliko dana biti zadržan u bolnici, a zatim biti prebačen na kućno lečenje jer su prvi pregledi pokazali da nema ozbiljnijih povreda i teških preloma koji bi mu ugrozili fudbalsku karijeru.

O povredama mladog napadača odmah se oglasila i Austrija, koja će večerašnji meč protiv viljareala u Konfernecijskoj ligi posvetiti povređenom fudbaleru. On će taj susret odgledati iz bolničke posetelje, a pred njim su nedelje i meseci oporavka pre nego što ponovo zaigra za tim iz glavnog grada Austrije.

Mladi Muharem već je deo prvog tima Austrije, u kojoj je od 2016. godine i ove sezone odigrao je 13 mečeva uz gol i tri asistencije. Uz to, Husković je veliki talenat Austrije, za čije je mlađe kategorije prošao sve selekcije u poslednjih Otac mu je iz Čajniča, a majka iz Brčkog, pa bi u budućnosti mogao da bude seniorski reprezentativac BiH.