MUČNO

DONELI NOSILA ZA FEJSU, A ON ISKRVARIO ZA PARTIZAN: Prali mu krv iz kopački, pokazao šta mu se desilo sa stopalom (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Ljubomir Fejsa dao je sve od sebe kako bi pomogao Partizanu da dođe do pobede nad Kelnom.

Izvor: RTS/Twitter/FK Partizan Belgrade/Screenshot

Ljubomir Fejsa se oporavio od povrede i pomogao Partizanu u pravom trenutku. Dok su crno-beli vodili u Humskoj protiv Kelna, mladi Kristijan Belić je zaradio povredu ramena, uz to je imao i žuti karton, što je bio znak Gordanu Petriću da prekaljenog vezistu sa bogatim iskustvom pošalje na teren, a Fejsa je za pola sata na terenu - bukvalno iskrvario. I pravo je pitanje kako je uspeo da završi utakmicu...

Posle jednog duela sa igračem Kelna, Fejsa je u 80. minutu ostao da leži na travi i pozvana je lekarska ekipa, čak su po njega poslali i nosila, međutim iskusni fudbaler je "stisnuo zube" i ostao do poslednjeg sudijskog zvižduka na terenu.

Videlo se odmah da je u bolovima, prali su mu krv sa kopački, a nakon utakmice na zvaničnom Tviter profilu Partizana pojavila se i fotografija koja pokazuje šta mu se desilo. Kopačke su potpuno krvave, dok i na štucnama ima rupu koja pokazuje da je kramponima dobio po stopalu. I to je Fejsa uspeo da prevaziđe kako ne bi svoje saigrače ostavio na cedilu dok su se borili da zaštite gol Popovića i potvrde pobedu. Pogledajte kako izgleda Fejsino stopalo posle meča:


Partizan je čuo dobre vesti i iz Francuske gde je Slovacko pobedio Nicu, tako da su crno-beli prvoplasirani u svojoj grupi Konferencijske lige sa dobrom šansu da tu i ostanu i obezbede osminu finala.