Ne sviđa mu se!

MBAPEU OBEĆALI 3 BOMBE, PA NISU DOVELI NIJEDNO POJAČANJE: Otkriveno zbog kojih igrača je Kilijan ljut na PSŽ!

Autor Dušan Ninković

Francuski fudbaler smatra da su ga čelnici izdali jer nisu doveli pojačanja.

Izvor: Profimedia

Već nekoliko dana priča se o novom sukobu Kilijana Mbapea i Pari Sen Žermena, a nakon prvih informacija da bi francuski fudbaler mogao u januaru da napusti klub stigle su one još šokantnije. Dok čekamo da vidimo kako će se ova situacija rešiti, francuski novinari otkrivaju gde je "puklo" u odnosu koji je delovao obnovljeno nakon potpisivanja novog ugovora prethodnog leta.

Po prvim informacijama, Kilijan Mbape smatra da su ga čelnici kluba prevarili. Navodno, tokom letnjeg prelaznog roka njemu je obećano da će u klub stići trojica fudbalera koji bi značajno podigli kvalitet tima, a na kraju član najboljeg francuskog tima nije postao niko od njih.

Želeo je PSŽ da dovede Milana Škrinjara, Bernarda Silvu i Roberta Levandovskog, koji su ostali nedostižne mete. Poljski napadač opredelio se za transfer u Barselonu, dok preostala dvojica fudbalera nisu menjali sredinu pa tako i u novoj sezoni nose dres Intera odnosno Mančester sitija.

Od ranije je poznato da je Kilijan Mbape želeo da PSŽ promeni formaciju i zaigra sa dvojicom napadača, a sada bi moglo da se razmatra o tome da je Levandovskog video kao svog idealnog partnera pred golom protivnika. Takva promena bi verovatno značila i da Mbape smatra da Mesi i Nejmar ne treba više da budu deo Pari Sen Žermena. Sada deluje da će pre njih otići Mbape i prvi operativac kluba...