Bravo!

SRBIN U PREMIJER LIGI NAŠAO FORMU KARIJERE: Preporodio ceo tim - tri meča, tri gola i tri pobede za autsajdera!

Autor Dušan Ninković

Majstor je uspeo da se razigra čim je stigao u Rusiji.

Izvor: MN Press

Srpski fudbaler Lazar Ranđelović napustio je početkom septembra Olimpijakos i preselio se u Rusiju, a u dresu Urala iz Jekaterinburga pronašao je najbolju formu života. Iako je ekipa bila na dnu tabele kada je on stigao u klub, krilni napadač je golovima uspeo da ih pomeri na tabeli, a sebi obezbedi da postane glavna tema u medijima.

Na poslednja tri meča u Premijer ligi Rusije nekadašnji krilni napadač Radničkog iz Niša ima tri gola i asistenciju, što govori da je trenutno jedan od igrača u najboljoj formi u Rusiji. Na poslednjem meču Ranđelović je pogotkom učestvovao u trijumfu nad Rostovom (2:1), trećim uzastopnim za Ural.

Nakon ove pobede i tek započetog 13. kola Premijer lige Ural se nalazi na 11. poziciji. Od kako je Lazar Ranđelović stigao u klub odigrali su pet prvenstvenih mečeva i zabeleži četiri pobede, pa se po svemu sudeći ove sezone neće boriti za opstanak ukoliko zadrže ovakvu formu i u nastavku sezone.

Podsećamo, Ranđelović je bio prvotimac Radničkog iz Niša, a i pored interesovanja Zvezde i Partizana otišao je u Grčku. Nakon potpisa ugovora sa Olimpijakosom vratio se na pozajmicu u Niš, a zatim je išao i u španski Leganjes gde nije uspeo da oživi karijeru. Čini se da je pravi potez za to uradio kada se preselio u Rusiju. Lazar Ranđelović ima i jedan nastup za selekciju Srbije, pošto je debitovao u ubedljivoj pobedi (5:0) nad Rusijom u Ligi nacija.