Fudbal

MAJSTORIJA SRBINA - VLAHOVIĆ POGODIO U DERBIJU, PIKSI GLEDAO! Dušan matirao Vanju, ovako se odgovara kritičarima!

Autor Nemanja Stanojčić

Dušan Vlahović dao je gol za Juventus protiv Torina.

Izvor: Profimedia

Dušan Vlahović dao je gol u gradskom derbiju, matirao je Vanju Milinkovića-Savića u meču protiv Torina i doneo pobedu Juventusu! Fenomenalan gol srpskog napadača, šesti pogodak u Seriji A i pravi način da se ućutkaju svi kritičari. Pred ovaj meč pojavila se vest o njegovoj prodaji u januaru. Ovako se stavlja tačka na takve spekulacije! Možda će posle ovoga pojedinci konačno prestati da kritikuju srpskog napadača koji je glavni igrač tima ove sezone.

U istom danu pogodili su Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović. Meč u Torinu sa tribina gleda i selektor Dragan Stojković. Imao je Piksi šta da vidi! Dušan je iskoristio grešku odbrane, iskrao se posle kornera, bio na pravom mestu na drugoj stativi i postigao pogodak. Tako to rade sjajni golgeteri!

Inače, moraće posle ovog meča Dušan da spremi novac i da se otvori. Pre utakmice je selektor Piksi dao intervju italijanskim medijima i rekao je da će Vlahović postići pogodak i da će za to platiti večeru. Neće moći da se izvuče posle ovoga. "Pričali smo u reprezentaciji, ali pitajte Dušana šta sam mu rekao. Daće gol,a onda će posle meča svima da plati večeru", rekao je Piksi dan pred meč. Neće to verovatno smetati srpskom napadaču, sve dok daje golove.

 Pogledajte i kako je Dušan postigao pogodak: