TAKO JE

VLAHOVIĆ POBESNEO ZBOG PITANJA NOVINARA! Hteli da ga posvađaju sa trenerom, a on odbrusio - BANALNO!

Autor Milutin Vujičić

Dušan Vlahović nije naseo na provokativno pitanje o Maksu Alegriju.

Izvor: Twitter/Dazn/Screenshot

Srpski fudbaler Dušan Vlahović doneo je pobedu Juventusu nad gradskim rivalom Torinom (1:0) zapušivši tako usta svim svojim kritičarima koji ga osporavaju čitave sezone, a njegov učinak u odnosu na nastupe "stare dame" uopšte nije loš (sedam golova na 13 mečeva u svim takmičenjima). Ujedno, Vlahović je golom sačuvao posao svom treneru Maksu Alegriju čija ekipa nikako da napravi uzlet forme i nedeljama mu se drma klupa, pa se tako često postavlja i pitanje njegove kompetentnosti, iako je višestruki šampion Serije A.

Tako je jedan novinar posle utakmice Juventusa i Torina pokušao da isprovocira Vlahovića i da dobije negativan odgovor o Alegriju, međutim Srbin nije naseo na to i poručio je da je čitav tim uz svog trenera i u dobri i u zlu.

"To su banalna pitanja...", rekao je nezadovoljni Vlahović za "DAZN": "Naravno da pratimo ono što trener Alegri traži od nas. Uradili smo ono što je trebalo protiv Torina, to je da pobedimo i ispunili smo cilj, a sada treba da nastavimo ovako. Moramo da nastanemo da rastemo i kroz teške trenutke. Mogu da igram i dobro ili loše, ali sam samo siguran da dajem 100 odsto svojih mogućnosti. Najvažnije je da smo pobedili".

Srpski derbi, pardon torinski, pratio je i naš selektor Dragan Stojković koji je na jednom mestu mogao da vidi čak petoricu reprezentativaca. U redovima "bikova" gledali smo blistavog Vanju Milinković-Savića, Nemanju Radonjića i Sašu Lukića, dok su u dresu Juventusa nastupali Dušan Vlahović i Filip Kostić.

"Pričao sam sa selektorom Piksijem pre nekoliko dana, znao sam da dolazi na stadion. Mislim da mu sad dugujem večeru...", rekao je Vlahović nakon utakmice.