Auh...

KATAIJEV PENAL ZA INFARKT - OVAKO JE DONEO TRI BODA ZVEZDI: Lopta se nećkala u vazduhu, golman odbranio, a onda... VIDEO

Autor Nikola Lalović

Izjednačio se ovim golom Aleksandar Katai sa Milanom Pavkovom na listi strelaca, a vrlo je lako moglo da se desi da od pogotka ne bude ništa!

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Crvena zvezda se mučila da postigne gol u Kragujevcu, a na kraju je mrežu mladog golmana Lazara Raičevića zatresao Aleksandar Katai iz penala! Bunili su se igrači Radničkog kada je sudija Lazar Lukić pokazao na belu tačku nakon starta jednog defanzivca domaćeg tima nad Aleksandrom Pešićem, ali kada je Lukić podelio kartone zbog prigovora Aleksandar Katai je preuzeo odgovornost. 

Zvezda se često u prethodnim godinama mučila sa postizanjem golova sa bele tačke, a sada je Katai uspeo da se upiše u strelce iako je Raičević "hvatao" tu loptu. 

Iskusni vezista je šutirao po sredini, 24-godišnji Raičević se bacio u stranu, ali je ostavio nogu na sredini i sa njom zakačio loptu! Dobila je ona rotaciju, podigla se, ali se na kraju otkotrljala ka mreži, a ne ka petercu i Zvezda je povela! Pogledajte ovaj dramatičan jedanaesterac: 

Na kraju je tim Miloše Milojevića posle 95 minuta igre došao do teške pobede i zadržao je prednost na vrhu tabele u odnosu na sve rivale.