NEVEROVATNA SCENA - SLAVIO KLIZEĆI START KAO DA JE DAO GOL: Prvo je spasio Partizan, pa EKSPLODIRAO protiv bivšeg tima!

Ovaj trk Kristijana Belića pokazao se kao jedan od možda i ključnih razloga zašto je Partizan uspeo da savlada Čukarički.

TV Arenasport

Fudbaleri Partizana upisali su izuzetno važnu pobedu u Superligi Srbije, pošto su u 15. kolu u sjajnoj utakmici savladali Čukarički 3:2. Ekipa Gordana Petrića slavila je uprkos umoru nakon još jedne evropske pobede u Konferencijskoj ligi, a jedan od ključnih igrača u tom poduhvatu bio je Kristijan Belić.

Nekadašnji igrač Čukaričkog bio je strelac izjednačujućeg pogotka za Partizan, ali to nije bio njegov jedini potez vredan hvale, pošto je mladi vezista uspeo i da spasi skoro siguran gol gostiju.

Radilo se o situaciji iz 79. minuta meča, kada je još uvek bio rezultat 2:2. Siniša Saničanin je na sredini terena kao poslednji igrač odbrane mlako reagovao i zakasnio u borbi za loptu, a to je iskoristio napadač gostiju Samuel Ovusu da istrči kontru u kojoj je bio najbliži golmanu Partizana Aleksandru Popoviću.

Ali Ovusu nije znao da svim silama za njim juri Belić, koji je trk započeo na protivničkoj polovini terena, pre nego što je na ivici kaznenog prostora fenomenalnim startom uspeo da spreči Ovusua da uputi udarac i eventualno donese prednost Čukaričkom. Belić je maestralno reagovao i otklonio opasnost, a onda je sve proslavio skoro kao da je postigao gol. Pogledajte kako je to izgledalo:

This browser does not support the video element.

Partizan Čukarčki  ArenaSport

Belić je tako u velikoj meri doprineo pobedi Partizana nad njegovim bivšim klubom, a pobedu je u finišu susreta doneo Slobodan Urošević, samo nekoliko minuta nakon ove situacije.