Ima se...

BENZEMA PROŠETAO DVE LEPOTICE NA DODELI ZLATNE LOPTE: Prvo je stigla supruga, a onda i prelepa ljubavnica! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Karim Benzema je bio zvezda večeri na dodeli Zlatne lopte iz nekoliko razloga.

Izvor: Profimedia

Karim Benzema se pojavio na dodeli Zlatne lopte i uzeo jednu od najprestižnijih individualnih nagrada u svetu fudbala, a na crvenom tepihu su šetale lepotice sa kojima je u vezi. Da, dobro ste pročitali, lepotice, jer ih ima više!

Nasmejani Karim se dugo pred novinarima slikao sa svojim malim sinom Ibrahimom, koga je dovela Kora Gaultije, supruga napadača Real Madrida. Ona je takođe bila na crvenom tepihu, ali tu je bila i devojka osvajača Zlatne lopte! 

Tu je bila i Džordan Ozuna, prelepa manekenka sa kojom je prema navodima mnogih medija Karim Benzema odavno u vezi! Otkrile su ih slike sa Benzemine jahte, a Ozuna se pojavila u zanosnoj ljubičastoj haljini i oduševila svojim izgledom. Ovo je Džordan Ozuna:

Sa Korom Gaultije francuski fudbaler je godinama u braku, imaju dvoje dece, ćerku Meilju i sina Ibrahima koji je bio prava zvezda na dodeli nagrada. Ona se povodom navoda da je njen suprug u vezi sa Džordan Ozunom nije oglašavala, ali joj sigurno nije bilo prijatno da je vidi na dodeli nagrada. 

Pogledajte i kako izgleda dugogodišnja supruga Karima Benzeme: