OBJAŠNJENO I ZAŠTO

ZARAĐUJE BESNE PARE, A NOSI SAT OD 10.000 DINARA: Levandovski sve iznenadio, a Benzema ima "čuku" od 500.000€ (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Robert Levandovski je preuzeo sve mere opreza i više ne nosi skupocene satove.

Izvor: Profimedia/YouTube/WatchMag интернет-магазин часов/Screenshot

Karim Benzema osvojio je "Zlatnu loptu" kao najbolji fudbaler u sezoni 2021/22, a Robertu Levandovskom je drugu godinu zaredom pripala nagrada za najboljeg napadača, mnogi veruju uvedena prošle godine samo kada je postalo jasno da će Lionel Mesi opet "potući" Poljaka u glasanju. Novi napadač Barselone, koja ostaje verovatno bez trenera Ćavija, izašao je na binu u Parizu i primio ponovo nagradu "Gerd Miler", a tom prilikom mnogi su primetili neobičan detalj.

Levandovski je na levom ručnom zglobu nosio sat marke "Kasio", vredan inače tek oko 85 evra, što teško da ćete videti i na jednom fudbaleru koji zarađuje približno veliki novac poput fudbalera Barselone.

Nezvanične informacije govore da je Levandovski ovog leta sa Barselonom dogovorio godišnju platu od 23 miliona evra, ali mediji iz Španije navode da nije škrtica, niti skroman tip, jednostavno je Poljak odlučio da "ne privlači pažnju" pošto su u poslednje vreme fudbaleri i te kako na meti lopova. Tako je i sam Levandovski prošao kroz dramu čim je stigao u Barselonu pošto mu je ukraden skupoceni sat od 70.000 evra.

Poljski napadač je opljačkan dok se fotografisao sa navijačima Barselone, uoči jednog treninga sredimo avgusta. Samo je spustio prozor automobila i potpisao autograme, a jedna osoba mu je skinula sat, međutim uhapšena je vrlo brzo.

Izvor: Tweet/Ballon d'Or #ballondor

Očigledno je to ostavilo traumu po njega i zato je odlučio da se sa mnogo jeftinijim satom pojavi na gala-događaju, dok ostali fudbaleri koji su izlazili na podijum - nisu imali takav strah. Tako je Karim Benzema poneo skupoceni sat Rišar Mil RM 65-01 sa roze zlatom, vredan na tržištu oko 550.000 evra.

Pogledajte kako izgleda skoro 7.000 puta skuplji sat Karima Benzeme...