ŠTA JE ISTINA?

KAD PRE? VANDA IMA NOVOG MOMKA, IKARDI JE PROŠLOST: Ljubila se sa pevačem kog njen bivši prezire (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Vanda Nara nije dugo čekala nakon razlaza sa Maurom Ikardijem.

Izvor: Instagram/printscreen/wanda_icardi

Posle velike bure u javnosti i priča o prevari, oproštaju i pomirenju - Vanda Nara i Mauro Ikardi razvode se ove jeseni. Dobro poznati fudbalski par imao je ogromne krize u braku i obe strane su odlučile da je najbolje da prekinu vezu, tako da se Ikardi bez argentinske lepotice preselio u Istanbul gde igra za Galatasaraj. Vanda je za to vreme sa decom u Parizu, a iako je tek nedavno saopšteno da nisu zajedno - ona već šokira u javnosti.

Tako je poznata Argentinka navodno uplovila u novu vezu i to sa argentinskim pevačem L-Ganteom koji je 13 godina mlađi od nje, a već su uhvaćeni i kako se ljube u jednom klubu dok je ona nosila kapuljaču.

Navodno, u pitanju je video-spot za pesmu pomenutog pevača, ali nije to i jedini put da su viđeni da razmenjuju strasti. Zbog toga čitava Argentina bruji o tome da je Vanda "smuvala" mladog umetnika, koga navodno Ikardi ne podnosi, a u narednim danima sigurno ćemo saznati šta se krije iza ovih spekulacija. Da li je Vanda namerno napravila dramu kako bi Ikardiju "natrljala" na nos da je u vezi sa pevačem - ili su zaista zajedno?

Ne bi joj bilo prvi put, kao što je nedavno namerno ušla golišava u vodu i čekala da fotografi "odrade posao", dok se pravila da ih ne primećuje... 

Pogledajte poljubac o kome se priča!