LEPO

ŽENO, OVAJ GOL JE ZA TEBE! Štoper Partizana godišnjicu slavio u Humskoj: Ako mi daju slobodan udarac...

Autor Milutin Vujičić

Štoper Partizana čestitao supruzi godišnjicu golom protiv Napretka.

Izvor: Profimedia

Partizan je u četvrtak u zaostaloj utakmici 5. kola Superlige savladao Napredak (1:0) i to ne nimalo lako. Jedini gol na susretu postigao je Igor Vujačić u 31. minutu, što mu je drugi pogodak u poslednjih mesec dana, a da je u dobroj golgeterskoj formi osetio je dan ranije na treningu kada je pogađao kao od šale. "Osećao" je da je vreme za još jedan gol i na takmičarskoj utakmici, a kada je ostao u kaznenom prostoru posle prekida - sačekao je loptu i pogodio.

"Dan pre utakmice sa Napretkom na treningu sam postigao neke golove, saigrači su se hvatali za glavu. Videćemo, ako bude bilo prilike i rezultat to bude dozvoljavao, šef (Gordan Petrić, prim.aut.) će mi dati da šutnem i neki slobodan udarac", rekao je Vujačić za zvanični sajt Partizana i dodao: "Pokazao sam da mogu i nogom da dam gol, ne samo glavom".

Vujačić se zahvalio i kapitenu Slobodanu Uroševiću koji mu je dodao i dodao da ovo svakako diže samopouzdanje uoči meča sa Javorom iz Ivanjice koji stiže u Humsku, čime se nastavlja "udarnički ritam" crno-belih koji igraju na tri dana.

"Trudimo se da dodamo loptu onome ko je u boljoj poziciji. Imao sam i ja u drugom poluvremenu situaciju gde sam mogao da šutnem, ali hteo sam da se revanširam Čakiju, međutim protivnički igrač se pojavio ispred mene i malo sam loše zahvatio loptu", poručio je raspoloženi Vujačić.

Otkrio je i da je gol posvetio supruzi Jovani, pošto im je 20. oktobra godišnjica braka.