DIVNO

HIT! FOTKA SA DERBIJA PREMIJER LIGE O KOJOJ SE PRIČA! Navijač preko noći postao popularan zbog fudbalera Mančestera!

Autor Nemanja Stanojčić

Lisandro Martinez i jedan navijač imali su zanmljivu situaciju u derbiju Premijer lige.

Izvor: Profimedia

Sport je pun emocija, posebno kada postoji posebna veza između navijača i kluba kao što je bio slučaj sa Mančester junajtedom. U derbiju protiv Čelsija na "Stamford bridžu" viđena je jedna emotivna situacija između defanzivca gostiju Lisandra Martineza i jednog navijača. Sve posle izjednačujućeg gola Kazemira u nadoknadi vremena (1:1).

Kada je nekadašnji igrač Real Madrida zatresao mrežu i doneo bod "crvenim đavolima" usledilo je veliko slavlje. On je zajedno sa saigračima otrčao do dela u kom su navijači Junajteda i tamo su zajedno proslavljali pogodak. U jednom trenutku nastala je fotografija koja je ubrzo postala hit na društvenim mrežama. Na njoj se nalazi Martinez koji grli navijača i proslavlja sa njim pogodak.

"Druže, ne poznajem te, ali smo u ovome zajedno. Borimo se do kraja", napisao je Martinez. Navijač se video poruku, pa se i sam oglasio posle toga na Tviteru. "Volim te druže", poručio je korisnik pod imenom Semi. Fotka je brzo postala viralna, javili su se navijači mnogih premijerligaških klubova, pre svega oni kojima je Mančester junajted u srcu. Većina njih čestitala je spomenutom navijaču, uz isticanje da su "ljubomorni na njega" zbog ovoga.