UH!

MITAR PAO, PA OSTAO DA LEŽI NA TRAVI: Zabolelo ga mesto koje je već povredio, ceo stadion se ZALEDIO za trenutak! VIDEO

Autor Nikola Lalović

Aleksandar Mitrović je prvo dao gol, a onda nas je sve uplašio!

Izvor: Arena sport/screenshot

Aleksandar Mitrović je dao gol Lidsu u 26. minutu, a onda nas je sve prepao u 45. minutu! U jednom duelu sa protivničkim defanzivcima u vazduhu je nezgodno doskočio na zemlju i pao na travu! 

Ostao je na zemlji neko vreme, a očigledno je u pitanju bio bol u desnom skočnom zglobu, koji je nedavno povredio igrajući za nacionalni tim Srbije. Zbog te povrede je propustio i neke mečeve za Fulam, ali nakon što je neko vreme proveo na zemlji na sreću je ustao sam! 

Delovalo je u prvi mah da je povreda ozbiljnija, ali se snažni napadač iz Smedereva podigao i sam napustio teren, nakon čega se posle sudijskog znaka vratio! Pogledajte tu situaciju:

Završio je prvo poluvreme na terenu Mitrović, ali je očigledno imao problema kada se vratio. Ipak kada je počelo drugo poluvreme, našao se ponovo na terenu i time je sve obradovao, navijače Fulama, kao i sve u Srbiji!  

Svojim golom u 26. minutu on je došao na drugo mesto liste strelaca u Premijer ligi. Uspeo je da se izjednači sa Harijem Kejnom, dok je prvi Erling Holand sa čak 17 pogodaka.