BURNO

PREVARILA TOTIJA, PA MU "UKRALA" SVE ROLEKS SATOVE: Ucenjuje ga dok ne ispuni uslov, a onda je usledila OSVETA...

Autor Milutin Vujičić

Frančesko Toti ne razmišlja da prihvati uslove koje je postavila njegova supruga od koje se razvodi.

Izvor: Instagram/ilaryblasi/printscreen

Frančesko Toti se razvodi od Ilari Blazi pošto ga je supruga prevarila sa mlađim muškarcem. Kada je Toti to saznao, pokrenuo je proces razvoda braka, a pre desetak dana na Sudu u Rimu počela je "podela imovine". Ipak, par koji je deset godina proveo zajedno, ne može tako lako da se dogovori oko uslova i čini se će sve potrajati mnogo duže nego što se očekivalo kada je italijanska štampa saznala za preljubu.

Oko čega je nastao problem? Toti je tražio da Ilari napusti njihovu kuću, što je voditeljka i uradila, ali je sa sobom ponela i njegovu kolekciju Roleks satova koji vrede pravo malo bogatstvo i ne želi da ih vrati.

Ilari ima uslov za Totija - vratiće mu satove ako pristane da mesečno plaća alimentaciju 30.000 evra, što nekadašnjoj zvezdi svetskog fudbala ne pada na pamet. Pošto smatra da je Ilari "rasturila brak", ne želi da mu ona postavlja uslove, ali teško da će mirnim putem dobiti satove jer ih je uskoro bivša supruga stavila u sef u banci.

Mediji navode da ni Toti nije ostao dužan Ilari jer je iz kuće "pokupio sve njene skupocene torbe", navodno vredne preko 100.000 evra, i ne želi da ih vrati.Toti je razmišljao da joj vrati torbe, ali Ilari je dodala da mu neće vratiti satove jer želi da se "obezbedi ako ne dobije dovoljno novca nakon razvoda", zbog čega je sve palo. Ipak, to nisu njeni satovi i pitanje je do kada će Toti pristajati na takve ucene ili će na kraju morati da "progleda kroz prste" bivšoj.

Pogledajte najbolje fotografije zgodne Ilari Blazi, koju su nedavno "veličali" i navijači Lacija.