ŠOU

JOVIĆ DAJE GLOVE U FIORENTINI, A NJEGOV OTAC PSUJE U BIJELJINI! Isplivao hit snimak sa utakmice - "Je*o vas Bog" (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Otac Luke Jovića je trener u jednom niželigaškom klubu u blizini Bijeljine.

Izvor: Profimedia/Tiktok/sportmedija

Luka Jović igra u Fiorentini, dao je gol i Interu, a njegov otac Milan je u ulozi trenera u niželigaškom fudbalu. Vodi ekipu iz rodnog sela srpskog napadača, Batara, a oni ne igraju onako kako je on zamislio. Tome u prilog ide i snimak koji stiže sa tih terena, gde je bio besan na svoje izabranki posle jedne akcije, tačnije posle primljenog gola.

Vodi klub koji je udaljen 21 kilometar od Bjeljine, gde Lukini roditelji žive u porodičnoj kući. "Golmane bolan lopta ide od tebe na dva metra. Je*o vas Bog, da vas je*o u pi**u, primite gol nenormalno čoveče. Ajde ljudi moji. Napadni, izađi, napred svi. Lopta putuje 40 metara, jedan stoji, drugi gleda", vikao je Milan Jović u snimku koji je objavljen na stranici "Sport Bijeljina".

Drina iz Batara nastupa u Regionalnoj ligi Republike Srpske Istok. Posle 12 odigranih mečeva imaju 19 bodova i nalaze se na osmoj poziciji. U prethodnom kolu izgubili su od ekipe Zadrugara (3:1), a Jović senior je bio vidno ljut na svoje pulene. Pogledajte i sami na snimku ispod kako je to izgledalo.