Jedva čeka da ode!

NAVIJAČI JUVENTUSA BESNI ZBOG OVOG INTERVJUA: Stigao kao veliko pojačanje, odbio ugovor i sad hoće da ide kući!

Autor Nikola Lalović

Anhel Di Marija je razbesneo navijače Juventusa intervjuom koji je dao svom bivšem saigraču Ezekjelu Laveciju.

Izvor: Profimedia

Anhel Di Marija je kao veliko pojačanje stigao u Juventus, ali je u prva tri meseca u Torinu imao tri različite povrede mišićai jedva da je skupio 300 minuta u crno-belom dresu ove sezone. Potpisao je jednogodišnji ugovor sa "starom damom", a mogao bi već na leto da ode!

Sada se otkrilo i zašto je Di Marija insistirao na tome da potpiše jednogodišnju saradnju iako su u klubu hteli da ga obavežu na dvogodišnju saradnju. Navodno on planira da se vrati u Južnu Ameriku 2023. godine i zaigra za svoj Rosario Central!

"Istina je da već dugo hoću da se vratim u Rosario Central. Tačno je da stvari u klubu sada nisu lake, ali ja imam neke ideje. Hteo bih da uživam u argentinskom fudbalu u timu u kome sam ponikao makar još godinu dana", rekao je u intervjuu zbog koga su mu navijači Juventusa jako zamerili!

Tajming nije bio baš najbolji pa je ovaj intervju izašao na dan kada je Juve izgubio od Benfike u Ligi šampiona i ispao iz tog takmičenja, a navijači torinskog kluba su ga optužili da ga nije briga za ekipu.

Anhel Di Marija je rođen u Rosariju i za lokalni klub je igrao dve sezone, od 2005. do 2007. godine. Od tada je u Evropi, a ukoliko bi otišao u Central tamo bi ga trenirao Karlos Tevez koji je šef struke ovog kluba.