Užas

SRPSKI FUDBALER NOŽEM NAPAO TRENERA: Odstranili ga iz ekipe, on posle fizičkog napada pretio i hladnim oružjem!

Autor Nikola Lalović

Desno krilo češkog Varnsdorfa Bojan Đorđić završio je na naslovnim stranam!

Izvor: Profimedia/Tomas Blazek / MAFRA

Srpski fudbaler rođen u Somboru Bojan Đorđić dospeo je na naslovne strane u Češkoj pošto je na treningu svog tima napao jednog od ljudi iz stručnog štaba. Đorđić već godinama nastupa u Češkoj, a do sada je igrao u Varnsdorfu koji će ga sasvim sigurno otpustiti nakon što je na treningu napao trenera golmana Radeka Porcala.

Njega je prvi trener ekipe Miroslav Holenak izbacio iz tima, ali je potom on rešio da se obračuna sa Porcalom. Prvo ga je fizički napao, a onda mu je pretio nožem. Policija je odmah stigla na mesto zločina i privela ga.

"Ne bih sad da komentarišem ništa dok se policija prva ne oglasi, ali me je naš igrač razočarao. Ako se pokaže da je sve istina, njegov povratak ovde ne dolazi u obzir", rekao je Vlastimil Gabriel, prvi čovek češke ekipe koja igra u drugoj ligi. 

Eliška Kubičkova portparolka policije u gradu Dečin je takođe izašla u javnost sa izjavom nakon ovog događaja.

"Policija je primila dojavu o napadu na stadionu u Varnsdorfu. Juče nešto posle deset sati ujutru, nakon prethodnog verbalnog i fizičkog obračuna između jednog od fudbalera i trenera, igrač je pretio treneru nožem. Pozvani policajci su osumnjičenog uhapsili na licu mesta i potom ga smestili u policijsku ćeliju. Okolnosti celog slučaja se istražuju", rekla je ona.

Đorđić igra na poziciji desnog krila, a karijeru je gradio u Bosni i Hercegovini igrajući za Modriču, Leotar i Slogu, a u Varnsdorf je prvi put došao 2015. godine. U Češkoj je igrao za Opavu, Liberec i Taborsko, a ove sezone je bio prvi strelac ekipe sa šest golova.