Auuu!

OVE NI MURINJO NE BI TRGAO, TERAJ IH SVE U K*RAC! Skandal u Hrvatskoj, trener javno izvređao igrače: Ako imaš m*da...

Autor Nikola Lalović

Trener Rijeke Sese Kozmi nije birao reči da kritikuje igru svog tima.

Izvor: Profimedia

Velika kriza se dešava u Rijeci, timu koji je pre nekoliko sezona osvojio hrvatsku ligu, a sada se nalazi na pretposlednjem mestu HNL-a i sigurno je da ove sezone neće uspeti da se izbore za Evropu, a kamoli da će uspeti da zaprete neprikosnovenom Dinamu. 

Nakon još jednog poraza, ovoga puta od Istre 1:0 trener Rijeke Serse Kosmi je imao dramatičnu konferenciju za medije. On je nagvalio rivala, a za igru svog tima nije imao lepe reči. 

"Sve ste videli. Jedan tim igra lagano i lepo, to je Istra. I mi, ekipa koja se muči s igranjem fudbala. Nismo napravili ono što smo trebali, Istra ima bolju ekipu nego mi. Mi imamo jednog koji pravi razliku, a to je Halilović, kog nemam otkad sam došao", rekao je harizmatični Italijan.

Nekadašnji trener Đenove, Palerma, Livorna, Breše, Venecije i brojnih drugih italijanskih klubova nije štedeo ni klub ni igrače. A bilo je i psovki...

"Razumem navijače, opravdano su reagovali. Nakon nedelju dana sam rekao da ćemo imati problema do 12. novembra. Odmah sam to istakao. Ovi igrači ne mogu više od ovoga. Večeras, ako imaš muda, jedan gol daš u zadnjih 20 minuta. Jednostavno ga daš", rekao je besni Kozmi, pa poentirao:

"Ovo je tim za totalni remont. Hteli ste 11 lavova? I ja, ali neko je rođen kao lav ili tigar, a netko kao... paun. Ni Murinjo ne bi izvukao više iz ovih igrača. Izdržimo još do pauze pa onda šaljemo sve u k*rac i menjamo priču", završio je Kozmi. 

Tagovi