Ne, ne...

VANJA "PLIVAO" NA 30 METARA, ALI JE ŠAMPION PAO: Senzacija u Italiji - Srbin častio gol i nije im bilo dovoljno! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Standardni čuvar mreže Torina i Srbije napravio veliku grešku, ali je njegov tim pobedio.

Izvor: Streamja.com/Printscreen

Fudbaleri Torina napravili su malu senzaciju u 12. kolu Serije A i na svom terenu održali su fudbalsku lekciju aktuelnom šampionu - ekipi Milana (2:1). Golovima u finišu prvog dela susreta Torino je stekao nedostižnu prednost, a da bi gosti iz Milana mogli da se vrate u meč najavio je srpski golman Vanja Milinković-Savić. Čuvar mreže naše reprezentacije napravio je veliku grešku u 67. minutu.

Na jednu loptu koja je bila pod kontrolom defanzivaca krenuo je i on, a zatim se dogodio veliki nesporazum. Vanja je izleteo na tridesetak metara od svog gola, odbrambeni igrač se uspaničio i pogrešio, a Žunior Mesijas dobio idealnu priliku da prepolovi zaostatak svog tima. Milinković-Savić bio je potpuno nemoćan dok je brazilski fudbaler pogađao nebranjenu mrežu na golu Torina. Pogledajte kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Nakon ovog rezultata Milan ostaje na trećoj poziciji sa 26 bodova, šest manje od lidera Napolija, dok je Torino sada na 9. poziciji. Ekipa Ivana Jurića za koju igraju vanja Milinković- Savić, Saša Lukić i Nemanja Radonjić osvojila je 17 bodova u prvih 12 mečeva nove sezone.