POGLEDAJTE

"DA LI ME ZAJE**VAŠ!?" UKRAJINAC URLAO NA SUTKINJU: Pobesneo zbog faula, a njena reakcija je sve oduševila!

Autor Milutin Vujičić

Kapiten ukrajinskog kluba nije se poneo u skladu sa fer-plejom i to su zabeležile kamere.

Izvor: YouTube/screenshot/ПРОФУТБОЛ Digital

Kapiten ukrajinske Odese iz Černomoreca Sergej Kravčenko napravio je skandal na prvenstvenoj utakmici protiv Dnjepra (0:1) kada je na neprimeren način komunicirao sa sutkinjom. U pitanju je poznata sutkinja sa FIFA znakom Katerina Monzul koja je vodila utakmicu, međutim Kravčenku se nije dopala jedna njena odluka i zbog toga je pobesneo i počeo da se raspravlja sa njom na način kakav ne priliči kapitenu.

Monzul je dosudila faul za Dnjepar i zbog toga joj se Kravčenko uneo u lice, a snimak je vrlo brzo postao viralan na društvenim mrežama i "zavrteo" se pre svega u Ukrajini i Rusiji.

"Da li me zaj***vaš? Šta sada ne smemo ni da ih dodirnemo?", rekao je Sergej Kravčenko u svom besnom obraćanju, a Monzul je imala strpljenja sve da mu objasni, iako se ponašao na način kakav ne bi trebalo da vidimo na fudbalskoj utakmici - i to se obično kažnjava kartonom.

Poznata sutkinja iz Ukrajine je od 2004. godine na listi FIFA, a dobro je poznato i da je vodila mnogo važnih međunarodnih utakmica, poput finala Evropskog prvenstva za žene u julu ove godine.

Pogledajte kako se ponela sa pritiskom kapitena Odese, uspela je da "sačuva glavu" uprkos njegovom vulgarnom rečniku.