Mora bolje!

MURINJO NIJE MOGAO DA VERUJE ŠTA GLEDA - ENGLEZ SE BRUKAO "ZA SVE PARE": Napadač sam pred praznim golom i NIŠTA! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Iako je jedan od najboljih igrača Rome, u ovoj prilici se debelo obrukao.

Izvor: Streamja.com/Printscreen

Prethodne sezone je Žoze Murinjo poveo Romu do trofeja u Konferencijskoj ligi, a ove bi moglo da bude mnogo uspeha i u domaćim okvirima. Tim iz Rima savladao je Veronu u 12. kolu Serije A (3:1), a meč će se pamtiti i po neverovatnom promašaju Tamija Abrahama koji je u 19. minutu imao idealnu priliku da zatrese mrežu.

Nakon odličnog pasa u prostor i ubacivanja pred gol engleskog napadača, on je imao priliku da predribla golmana i zatim loptu lagano pošalje u gol, što mu nije pošlo za nogom. Zapravo, bio je samo polovično precizan. Istrčao je pred prazan gol, a zatim pogodio stativu i šokirao Portugalca na klupi koji je morao da napravi neobičnu grimasu zbog ovog poteza.

Na njihovu sreću, Nemanja Matić je kasnije postao heroj "Vučice". Nakon što su u prvom delu meča pogađali Davidovič na jednog i Zaniolo na drugoj strani, srpski fudbaler je u 88. minutu asistirao Volpatu za preokret, a trijumf je u nadoknadi potvrdio Stefan El Šaravi. Ipak, nekadašnji napadač Čelsija sve ih je bacio u drugi plan. Pogledajte njegov promašaj:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Nakon kompletiranog 12. kola Serije A ekipa Žozea Murinja nalazi se na odličnoj četvrtoj poziciji. Roma je u dosadašnjem delu sezone osvojila 25 bodova, jedan manje od šampiona Milana i dva manje od drugoplasirane Atalante, dok je Napoli na čelu tabele sa 32 osvojena boda. Na drugom kraju tabele, Verona ima samo pet osovjenih bodova i već nedeljama ne zna za pobedu.