Sramotno

POBEGAO IZ BARSELONE KOD SRBINA, PA ZAGRMEO: Niko me u životu nije razočarao kao Ćavi!

Autor Nikola Lalović

Riki Puđ nije štedeo Barselonu i Ćavija nakon što je otišao iz kluba.

Izvor: Profimedia

Bio je jedan od najvećih bisera "La Masije", čekao je godinama pravu šansu, a posle 60 mečeva u dresu matičnog kluba dojadio mu je odnos Barselone prema njemu, pokupio se i otišao da igra u MLS-u! 

Riki Puđ koji je sada saigrač Dejana Joveljića u LA Galaksiju otvorio je konačno dušu o svom odlasku iz Katalonije i otkrio je da je bio zgrožen tretmanom koji je dobijao u Barseloni.

"Poslednji mesec u Barseloni za mene je baš bio težak. Izostavljen sam sa spiska pre turneje u Americi i to nikad pre nisam video i doživeo. Nekoliko igrača Barselone i ja među njima smo ostali da samitreniramo dok su drugi bili na turneji i igrali utakmice. To me baš povredilo", rekao je Puđ.

On je prošle sezone igrao na 15 mečeva, ali sada nije hteo puno da priča o treneru Ćaviju ili o upravi kluba. Ipak, jasno je da je besan i ogorčen zbog svega što mu se desilo.

"Čelnici kluba, Ćavi? O njima nemam ništa previše da kažem i uopštee ne želim da ih spominjem. Nikada me niko u životu nije tako razočarao kao Ćavi i Barselona. To je sve što ću reći o njima", rekao je Puđ. 

U Barseloni ne cvetaju ruže, Ćaviju se sprema otkaz, a u igračkom kadru potpuna rekonstrukcija s obzirom na niz očajnih rezultata ovog kluba.