Kako?

BOSANAC NESTVARNIM PROMAŠAJEM IZBACIO TIM IZ EVROPE: U 90. minutu nije iskoristio zicer, a onda se sve srušilo! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Ovaj promašaj će Sead Kolašinac dugo pamtiti.

Izvor: Profimedia

Totenhem je u neverovatnoj završnici uspeo da dođe do pobede nad Olimpikom iz Marseja 2:1 u Ligi šampiona, a tim trijumfom su uspeli da osvoje prvo mesto u grupi D. Na kraju su ima 11 bodova, bod više od Ajntrahta sa 10, trećeplasirani Sporting sa 7 ide u Ligu Evrope, a Marsej je ispao! A sve je moglo da bude drugačije!

Mbemba je doneo prednost svom timu i u tom trenutku je situacija bila takva da je Marsej išao dalje! Ipak kada je Lengle izjednačio promenila se situacija na tabeli, ali je Marsej i dalje mogao u Ligu Evrope. A onda se u 90. minutu desio neverovatan promašaj.

Nakon centaršuta sa desne strane sam se ispred Uga Ljorisa našao Sead Kolašinac! Bek iz Bosne i Hercegovine je bio 1 na 1 sa golmanom, ali je on uspeo da promaši ceo gol! Pogledajte:

Niko na stadionu nije mogao da veruje šta se desilo! Promašio je sve Kolašinac i onda je došla kazna! U 95. minutu je Pjer Emil-Hejbjerg  pogodio za Totenhem i završio evropsku sezonu Marseja! 

Umesto da prođu dalje u Ligi šampiona, oni su nakon neverovatnog promašaja Kolašinca primili još jedan gol i tako ostali i bez Lige Evrope!