Glavna tema!

ITALIJA BRUJI O DEVOJCI FUDBALERA - ONA JE ŠAMPIONKA U MRDANJU GUZE: Traže ga velikani, Klaudija u centru pažnje! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Atraktivna izabranica poljskog fudbalera Jakuba Kivjora veoma je talentovana za posao kojim se bavi.

Izvor: Instagram/j.kiwior/printscreen

Prethodnog leta pričalo se da su veliki klubovi Serije A zainteresovani za mladog poljskog štopera Jakuba Kivjora (22), koji se nakon gašenja Žiline preselio u redove Specije. Od 2021. godine je u Italiji, a pored tamošnjih velikana Juventusa i Milana - koji je otvoreno pričao o interesovanju, za njega je bio zainteresovan i Vest Hem. Momak koji već ima četiri nastupa za seniorsku reprezentaciju i mogao bi da bude putnik na Mundijal trenutno je u centru pažnje, ali ne zbog fudbala.

Mediji u Italiji ovih dana pišu o njemu, ali pre svega zbog devojke sa kojom je veren. Njegova izabranica je Klaudija, šampionka u tverkovanju odnosno specifičnom načinu plesa tokom kojeg je u centralnoj ulozi zadnjica. Svojevremeno je Klaudija osvojila prvenstvo Nemačke u ovoj disciplini, a bila je i polufinalista Evropskog prvenstva 2018. godine.

Kasnije je otvorila i svoju školu u kojoj uči ostale devojke na koji način je najbolje da pomeraju guzu, a snimci kako ona to radi glavni su sadržaj na njenom Instagram profilu. Takođe, ona pratioce često obraduje i provokativnim fotografijama sa egzotičnih destinacija, uglavnom bez previše odeće na sebi! Pogledajte kako izgleda Kaludija:

Inače, Kivjor je ove sezone standardan u dresu Specije i odigrao je svaku od 12 utakmica u Seriji A. Takođe, zabeležio je i dva nastupa u Kupu Italije, a u celoj sezoni proveo je van igre samo 25 minuta. Iako njegova ekipa ne beleži blistave rezultate i ima tek dve prvenstvene pobede, mladi defanzivac i dalje je na oku velikih klubova. A ovako pleše njegova devojka: