Fudbal

FUDBALSKA REPREZENTACIJA DOBILA PESMU - Uz ovaj hit “Orlove” bodrimo na Svetskom prvenstvu (VIDEO)

Izvor Promo

Ekskluzivno poslušajte novi hit!

Izvor: MN Press

Šta se dobije kada se spoje Mikri Maus i Eufrat? Prti Bee Gee, naravno! A, šta se dobije kada se udrže Prti Bee Gee i sportska kladionica Meridian? Najjača rep pesma posvećena “Orlovima” i Svetskom prvenstvu u fudbalu!

“Prvak sveta” naziv je numere koja će definitivno obeležiti kraj godine. Nova himna za fudbalere je lansirana, a poruka je jasna – “PRVAK SVETA U FUDBALU JE SRBIJA”.

Od početka najvećeg fudbalskog događaja na svetu deli nas nešto više od dve nedelje. Euforija raste iz dana u dan, dok se cela nacija nada istorijskom uspehu “Orlova” u Kataru.

Uzbuđenje i radost svih nas kroz pesmu prenose upravo Mikri i Eufrat, koji su iskoristili priliku i selektoru Srbije poslali važnu poruku da: “Celoga života prečke u snu nas progone, osvetlaj nam obraz Stojkoviću Dragane”. Vreme je!

Utakmica u Lisabonu, kada je naša selekcija zvanično obezbedila učešće na Svetskom prvenstvu i poslala Portugal u baraž, još uvek se prepričava, a taj trenutak pamti i Prti Bee Gee jer: “Kad je Mitar dao gol svi urlali smo po stanu, suze gorke tekle su Ronaldu Kristijanu”. Radost nikad veća!

Izvor: Promo

Prva utakmica zakazana je za 24. novembar, kada će se Srbija sastati sa Brazilom, a očekivanja su takva da dovoljno je reći: “Rata-ta-ta-ta! Iz noge puca puška, još jedna golčina Vlahovića Duška”.

Nadamo se da će se kompletno učešće Srbije na Svetskom prvenstvu završiti baš kao i kraj pesme koju ekskluzivno možete poslušati u nastavku, a koji glasi: “Najneverovatnija priča u istoriji srpskog fudbala – Srbija je šampion sveta! Ako je bilo ikakve dilema do sada, više je nema!”

Spremite se da navijate za “Orlove” – vremena je dovoljno da se nauči svaki stih nove fudbalske himne, naoštre glasne žice i zagreju dlanovi: