Fudbal

Acainformacija : Zvezda je povređena

Izvor Promo

Zvezda je povređena, zvezda je preživela, zvezda je rođena

Izvor: Promo

Nedelja, 14 časova i 52 minuta, srećom ne živim daleko od mesta gde se rade testovi na COVID, pa sam stigao na vreme da "uhvatim" na Hipernetu prvi gol Arsenala koji je Martineli majstorski postigao glavom.

U protivničkom šesnaestercu sedam, ili čak osam, igrača Notingem Foresta, a on brži od svih, nekoliko sekundi kasnije slavio je gol. Proslavio ga je tako što je držao dres Pabla Marija, bivšeg igrača Arsenala koji je nedavno zahvaljujući sreći (i dobroj fizičkoj spremi) preživeo napad nožem u supermarketu.

Ne mnogo kasnije, u Londonu je bio muk, ovaj put uzrok nije bio Dule Savić već povreda Sake, jednog od nosilaca igre Arsenala. Njihova sezona je tako dobra, Mundijal je tako blizu, ne postoji gore vreme da se povreda desi, iako nikada nije dobro vreme.

Menja ga Ris Nelson, momak koji je tu odavno, momak koji je prošao sve selekcije Arsenala, momak koji je u međuvremenu postao čovek ali nikako da zablista u dresu do kog mu je najviše stalo.

Opet, ne mnogo kasnije, Nelson postiže gol. Prvo je zalomio dvojicu i promašio, a potom se zaleteo na odbitak sa takvim samopouzdanjem da gol ne bi odbranila ni 3 golmana zajedno sa svim redarima koji čuvaju red na stadionu.

Tri minuta kasnije, Ris Nelson ponovo postiže gol. Za tri minuta postigao je više golova nego u prethodna 23 nastupa koliko je do sada zabeležio u Premijer ligi.

Zvezda Bukajo Saka je povređena van terena.
Zvezda Pablo Mari je preživela, u bolnici.
Zvezda Ris Nelson je rođena.

Pitanje pobednika je bilo rešeno, ostalo je samo da se sačeka konačan rezultat i da se raspodele fantazi bodovi za nas 10,8 miliona igrača širom sveta.

Brojao je Arsenal do 5, što bi rekli sportski novinari, jedan navijač se pohvalio da je dobio opkladu od 4000 funti jer je pogodio prvog strelca i tačan rezultat a navijači Foresta su skandirali kako Arsenal nikada (kao oni) neće biti prvak Evrope.

Otišao sam da skuvam čaj, do novog meča Premijer lige na Hipernetu ostalo je samo 30-ak minuta.

Svako je dobio po nešto.
Ja sam dobio rezultat.
Negativan sam na COVID-19.
Pozitivan sam na Premijer ligu i Hipernet.
Kako bi postao dostupniji što većem broju građana, u ponudi koja važi do kraja godine, Hipernet Duo i Trio paketi novim korisnicima dostupni su po ceni od 1 dinar u prvih 12 meseci i po sjajnoj ceni u drugih 12 meseci. Više informacija na yettel.rs.

Tagovi