Svaka čast

PRVO MBAPE, PA VALVERDE, A ONDA I NEMAC! SVI PRIČAJU O PRELEPOJ KEJT: Novinarka ostavila fudbalske zvezde bez reči! FOTO

Autor Nikola Lalović

Kejt Abdo je fudbalska novinarka, ali malo je ko znao da tečno govori ovoliko jezika!

Izvor: Profimedia

Svi znaju za Diletu Leotu, a sada se u javnosti probija još jedna sjajna sportska novinarka - Kejt Abdo. Ona na CBS-u vodi emisiju o Ligi šampiona i u poslednjoj emisiji koju je vodila je zasenila i svoje poznatije kolege!

Kao stručni konsultanti u njenom studiju su u svakoj emisiji prisutni Tjeri Anri, Džejmi Karager i Mika Ričards, a nakon poslednjih mečeva Lige šampiona niko nije pričao o njima.

Prelepa Kejt je u razmaku od nekoliko minuta odradila nekoliko intervjua, sve na različitim jezicima! Nakon što je na engleskom najavila da će se u program uključiti Kilijan Mbape sama je sa francuskog prevela njegove odgovore publici. Potom se vezista Real Madrida Fede Valverde uključio i Abdo je sa španskog na engleski prevela njegove odgovore.

Na kraju je razgovarala i sa trenerom RB Lajpciga Markom Rozeom čiji je odgovor sa nemačkog prevela na engleski i svi su bili oduševljeni! Ovo je Kejt Abdo:

Džejmi Karager je ovu priliku iskoristio da se našali i da je pita da li bi mogla odgovore da prevodi na "skauzerski", tj. poseban dijalekat engleskog jezika koji se govori u Liverpulu i okoloni.