AUU!

DIREKTORKA EX-YU VELIKANA ODBRUSILA NAVIJAČIMA: Ako ste hrabri, dođite lično... Tu sam svaki dan!

Autor Milutin Vujičić

Direktorka FK Sarajevo Ajla Alimanović odgovorila je na prozivke navijača preko društvenih mreža i na forumima, koji joj navodno prete posle poraza od Slobode u Banovićima (2:0).

Izvor: Instagram/ayla_alimanovic

Ajla Alimanović je na svom Instagram profilu objavila da često dobija pretnje i psovke zbog rezultata Sarajeva i pozvala sve "hrabre momke" da joj se obrate licem u lice.

"Pozivam ove 'hrabre' momke, što mi nakon svakog poraza Sarajeva prete i psuju porukama, da pokažu petlju i dođu reći šta god misle uživo. A isto vredi i za vas 'no name', 'još hrabrije' s foruma. U klubu sam svaki radni dan pa izvolite...", poručila je direktorka kluba sa "Koševa".

Sarajevo u ovoj sezoni igra ispod očekivanja navijača, a iako su finansijski najstabilniji klub u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, subotnji poraz od Slobode u Banovićima bio im je šesti u ovoj sezoni. Posle 17 odigranih utakmica, Sarajevo je na petom mestu sa 25 osvojenih bodova.

"Predsednik Ismir Mirvić je došao da od Sarajeva za dve godine napravi najbolji klub na Balkanu i to ćemo i biti ili ne treba ni da budemo tu. Transparentno ćemo komunicirati o tome što radimo. Svake nedelje ili meseca, ako je potrebno. Vratićemo poverenje u Sarajevo", poručila je Ajla za "Klix.ba" kada je preuzela funkciju i uz poruku da ne prati previše fudbal dodala: "Planovi su jasni - Sarajevo će biti najbolji BiH klub i najbolji BiH brend i naši poslovni uspesi pratiće sportske".