Uživo

DRAMA I POBEDA PARTIZANA - GOLČINA KAPITENA ODLUČILA SVE! Bomba Uroševića za preokret, kakav meč u Bačkoj Topoli!

Velika pobeda Partizana koji nakon ovog trijumfa nastavlja poteru za liderom, Crvenom zvezdom.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana stigli su do još jedne pobede u Superligi. Ovog puta savladali su TSC na jednom od najtežih gostovanja u ligi, a derbi meč 18. kola opravdao je očekivanja. Domaćin je poveo posle 70 sekundi, Partizan izjednačio u finišu prvog dela i zatim uspeo da preokrene "bombom" Saničanina, ali tad su tek počela uzbuđenja.

Ličilo je da Mirčevski postiže gol koji može da donese bod, ali je Slobodan Urošević najlepšim potezom na meču doneo trijumf gostima. On je sa dvadesetak metara udaljenosti prebacio živi zid i na muke stavio Veljka Ilića, koji nije uspeo da "izvuče" udarac iz gola. bio je to trenutak koji je odlučio ovaj susret.

Nakon pobede crno-belih u derbiju Superlige, razlika između dva prvoplasirana tima ostaje sedam bodova. TSC je, nakon ovog poraza, još dalje od samog vrha tabele, ali i dalje sa odličnim izgledima da na kraju sezone zauzme treću poziciju i izbori kvalifikacije za Ligu Evrope.

21:35

NAJBOLJI POTEZ NA MEČU!

Pogledajte gol kojim je Slobodan Urošević doneo pobedu Partizanu:

TSC - Partizan 2:3, Urošević
Izvor: YouTube/Arena sport TV

21:30

Izjava Petrića!

"Rekao sam da nas čeka još jedna evropska utakmica i tako je i bilo. Ne znam odakle više momcima energije i snage da igraju posle ovoliko napornih utakmica. Za neke od njih se plašim da bi mogli da se povrede. Vidi se da je TSC ozbiljna ekipa. Jedva čekam kraj polusezone da se igrači odmore, pa da onda ponovo radimo", rekao je Petrić.

21:22

KRAJ - 2:3!

Spektakularan meč gledali smo u Bačkoj Topoli! TSC je vodio 1:0, Partizan je uspeo da preokrene, a zatim je slobodan Urošević u finišu morao da donese pobedu strašnim udarcem. Pogledajte detalje sa meča TSC - Partizan:

21:18

Izjednačenje TSC-a!

Ovako je Martin Mirčevski poravnao na 2:2.

TSC - Partizan 2:2, Mirčevski
Izvor: YouTube/Arena sport TV

21:16

Bomba Saničanina!

Pogledajte gol kojim je Partizan poveo 3:2.

TSC - Partizan 1:2, Saničanin
Izvor: YouTube/Arena sport TV

21:14

85. minut - GOOOL, Urošević!

Au, kakav gol je postigao Slobodan Urošević! Levi bek Partizana bio je precizan iz slobodnog udarca, a visoki Ilić samo je zakačio vrhovima prstiju loptu koja je preletela živi zid. spektakl u Bačkoj Topoli!

21:08

80. minut - GOOOL, Mirčevski!

Rezervista domaćeg tima unosi novu dramu u ovaj meč! Sjajno je ofanzivac TSC-a iskoristio centaršut da desnog boka i samo je skrenuo loptu u bliži ugao!

20:58

70. minut - GOOOL, Saničanin!

Zakucao je loptu u mrežu Siniša Saničanin! Neverovatnim spletom okolnosti lopta se nakon kornera odbila do defanzivca Partizana, a on je znao šta da radi sa njom. Uputio je veoma snažan udarac ka golu i Veljko Ilić nije mogao da interveniše u ovoj situaciji!

20:54

66. minut - Ofsajd!

Strašnu priliku imao je Saša Jovanović pred golom Partizana, na kraju je linijski sudija signalizirao ofsajd, a krilni napadač TSC-a nije uspeo da savlada aleksandra Popovića. njegov udarac otišao je pored gola.

20:49

60. minut - Miran tempo!

Nastavak meča u Bačkoj Topoli nije nam doneo dinamičnu utakmicu kakvu smo očekivali.

20:33

46. minut - Nastavlja se meč!

Pratimo drugi deo susreta između TSC-a i Partizana. Prvi deo završen je nerešenim rezultatom - 1:1.

20:32

Dve promene Partizana!

Umesto Ilića i Pantića u nastavku meča na terenu će biti Kvinsi Menig i Samed Baždar. Ovo bi trebalo da znači i daleko ofanzivniji Partizan u nastavku meča.

Izvor: MN Press

20:25

Gol Partizana!

Ovako je Bibars Natho poravnao rezultat u finišu prvog dela meča:

TSC - Partizan 1:1, Natho
Izvor: YouTube/Arena sport TV

20:18

POLUVREME - 1:1!

Dobar deo prvog dela meča Partizan je bio u podređenom položaju na gostovanju u Bačkoj Topoli. Domaći su stigli do prednost već nakon nešto više od 70 sekundi, a zatim i dobro postavili igru u polju - uglavnom na sredini terena ili polovini crno-belih. Tek u samom finišu je Bibars Natho anulirao prednost koju je domaćimka doneo Petar Ratkov.

20:16

44. minut - Prvi žuti karton

Zbog prekršaja sa leđa opomenut je Danilo Pantić, momak koji se nedavno vratio na teren nakon devet meseci pauze.

20:14

42. minut - GOOOL, Natho!

Nije Partizan igrao sjajno, ali je izjednačio! Izraelski reprezentativac Bibars Natho pogodio je sa ivice kaznenog prostora, nakon što se Rikardo gomeš odlično zagradio i odložio loptu ka veznom fudbaleru.

20:08

GOL TSC-a!

Pogledajte kako je ekipa iz Bačke Topole stigla do prednosti.

TSC - Partizan 1:0, Ratkov
Izvor: YouTube/Arena sport TV

20:04

33. minut - Još se čeka odgovor!

Partizan polako dolazi do lopte i uspostavlja terensku inicijativu, ali nismo videli mnogo opasnih napada crno-belih. TSC zna i da se brani u odlično postavljenom bloku.

19:53

22. minut - Bleda igra Partizana!

Rano primljeni gol nije "trgnuo" igrače Partizana. TSC je nastavio da igra u istom ritmu, sa loptom u posedu i mnogo vremena na protivničkoj polovini, a crno-beli za sada izgledaju iznenađeni takvim razvojem situacije.

19:33

2. minut - GOOOL, Ratkov!

TSC vodi protiv Partizana! Mladi Petar Ratkov, svojevremeno veliki talenat tima iz Amsterdama, postigao je gol u drugom minutu. Njegovom pogotku prethodila je sjajna šansa za Jovanovića koji nije uspeo da uputi udarac, ali je napadač tima iz Bačke Topole iz drugog plana znao kako da kazni neorganizovanu odbranu Partizana. 

19:31

1. minut - Počeo je meč!

Gledamo derbi 18. kola Superlige.

19:20

Dobra forma TSC-a!

Ekipa Žarka Lazetića odlično igra tokom čitave sezone i sasvim zasluženo nalazi se na trećoj poziciji - odmah iza Crvene zvezde i Partizana. U dosadašnjem toku prvenstva izgubili su samo jedan meč, kada je na njihovom stadionu čitav plen osvojio novi Pazar. Pored toga, imaju još šest nerešenih rezultata i to protiv Javora, Partizana, Napretka, Spartaka, Crvene zvezde i Čukaričkog.

Pogledajte kako izgleda stadion na kojem igra TSC, najmoderniji u Srbiji:

19:10

Evropsko proleće Partizana!

Sjajne igre u grupnoj fazi Konferencijske lige donele su Partizanu novo evropsko proleće. Postojala je šansa da crno-beli u poslednjem kolu stignu i do prvog mesta u grupi - što bi značilo da preskaču jednu prepreku, ali će ipak sa druge pozicije u grupi čekati žreb za prvu evropsku rundu narednog proleća.

Potencijalni rivali su Lacio, Trabzon, AEK Larnaka, Braga, Ludogorec, Šerif, Bodo/Glimt i Karabag. Pogledajte detalje poslednjeg meča u grupnoj fazi:

18:55

Mihajlo Ilić!

Nakon što je u dosadašnjem toku sezone odigrao samo 16 minuta na meču protiv Mladosti iz Lučana, Mihajlo Ilić zadobio je poverenje Gordana Petrića. Zbog mladog defanzivca crno-beli će danas igrati sa trojicom štopera, a ovo će biti prvi meč koji Ilić počinje kao starter u dresu Partizana.

Izvor: MN Press

18:35

Crvena zvezda pobedila!

Fudbaleri Partizana i TSC-a trenutno su najbliži pratioci lidera na tabeli, a nekoliko sati pre njihovog meča na terenu je bila Zvezda. Golovima Aleksandra Katija i Mirka Ivanića crveno-beli su savladali Mladost iz Lučana na svom terenu (2:0).

18:15

Rezervisti!

TSC: Bursać, Filipović, Čolić, Krpić, Krstić, Milosavljević, Mirčevski, Špalek, Stanojev, Tomanović, Vukić

Partizan: Stevanović, Baždar, Jović, Lutovac, Marković, Menig, Pavlović, Šehović, Terzić, Traore

18:05

SASTAVI!

TSC: V. Ilić - Stojković, Antonić, Stojić - Cvetković, Kuveljić, L. Ilić, Petrović - Jovanović, Đakovac - Ratkov

Partizan: Popović - M. Ilić, Vujačić, Saničanin - Živković, Natho, Fejsa, Pantić, Urošević - Dijabate, Gomeš

Izvor: MN Press

18:00

Poruka navijača Partizana!

Na tom susretu, navijači Partizana su istakli nekoliko parola. Pogledajte šta su želeli da poruče nakon slabijeg početka sezone za crno-bele!

17:40

Jesenji meč - 0:0!

Prisetite se kako je izgledao susret u Humskoj, koji je završen bez postingutih golova.

17:20

Dobar dan!

Na najmodernijem stadionu u Srbiji igraće se najveći derbi 18. kola Superlige. Nakon što su sjajnim igrama u grupnoj fazi Konferencijske lige obezbedili proleće u Evropi, fudbaleri Partizana okreću se obavezama u domaćem prvenstvu, gde ih čeka TSC.

Meč drugoplasiranog i trećeplasiranog tima mogao bi da nam donese mnogo uzbuđenja u Bačkoj Topoli, na susretu koji Partizan mora da pobedi. Pred 18. kolo crno-beli su imali sedam bodova zaostatka za Crvenom zvezdom, a to je razlika koju žele da smanje kako bi u prolećnoj delu prvenstva imali priliku da prekinu dominaciju rivala i osvoje titulu koja se u Humskoj dugo čeka. Ostanite uz MONDO i pratite tekstualni prenos meča TSC - Partizan koji se igra od 19:30.

Ukratko

  • UŽIVO: TSC - Partizan 2:3
  • Derbi 18. kola
  • Jesenas bilo 0:0 u Humskoj
učitaj još +