Pogledajte

TRENERU, LAZETIĆ JE SPREMAN DA IGRA ZA MILAN! Dribling desnom, golčina levom - navijači Marka jedva čekaju u prvom timu!

Autor Mladen Šolak

Marko Lazetić se golovima nameće treneru Milana

Izvor: Twitter/Scout7Calcio Scout7Calcio

Mladi srpski napadač Marko Lazetić (18) dao je tri gola nastupajući za mladi tim Milana protiv Atalante i nastavio je da se nameće treneru Milana Stefanu Pioliju. Centarfor roso-nera nastupa za podmladak italijanskog šampiona i u toj konkurenciji daje golove i u Ligi šampiona za mlade igrače i u "Primaveri", domaćem takmičenju u svom uzrastu. Pogledajte kako je igrao protiv tima iz Bergama:

Njegov het-trik protiv Atalante izazvao je veliku pažnju među navijačima Milana, pa su na društvenim mrežama "savetovali" Piolija da je vreme da bivšeg đaka Crvene zvezde počne da koristi u prvom timu. Za sada je Marko povremeno među rezervama na utakmicama seniora, a na klupi provodi vreme sa Zlatanom Ibrahimovićem, koji se još oporavlja od operacije.

Lazetić je prešao u Milan pre 10 meseci za obeštećenje od 4,5 miliona evra i za sada je odigrao samo jedan meč za roso-nere, u derbiju protiv Intera u Kupu Italije. Ove sezone sedeo je na klupi protiv Napolija i Empolija, ali nije dobio šansu.