Sve pokušavaju

ŠOK INTERVJU PRED KATAR - KORISTIMO VEŠTICE, PA ŠTA BUDE! Najveća zvezda se povredila, a savez ga poslao kod MAGOVA!

Autor Nikola Lalović

Sadio Mane je povređen, a Senegalci su od lekara odustali i prepustili su svog najboljeg igrača magovima i vešticama!

Izvor: Profimedia

Fatma Samura, visoka predstavnica Fudbalskog saveza Senegala koja je jedno vreme bila prva zamenica Đanija Infantina u FIFA otkrila je u intervjuu za francuske medije da će Senegalci uraditi sve da oporave Sadija Manea pred Svetsko prvenstvo. On je povredio tetivu tokom meča Bajerna sa Verderom iz Bremena i nastup u Kataru mu je neizvestan.

Jasno je da ne može potpuno spreman da dočeka takmičenje, ali je sada Samura otkrila da će Senegal koristiti veštice da bi mu pomogao da se oporavi! Prve prognoze su da bi morao da bude van terena mesec dana, ali tim u kome će pored lekara biti i - veštice, pobrinuće se da se on ranije vrati na teren!

"Koristićemo veštice! Ne znam da li će biti efikasne u ovom slučaju, ali svakako ćemo probati i sa njima, pa šta bude. On mora da bude na prvenstvu", rekla je Samura!

Nije ovo prvi put da čujemo ovakve stvari, pošto je nedavno otkriveno da je Pol Pogba probao da iskoristi pomoć veštica da bi se našao u Kataru, ali mu to nije pomoglo. Na kraju je Didije Dešan izdiktirao spisak na kome nije bilo ni Pogbe ni N'Gola Kantea koji su i dalje povređeni.

Senegal se nalazi u grupi sa domaćinom  Katarom, Ekvadorom i Holandijom. Vreme za Manea ističe, pošto prvi meč na Mundijalu protiv Holandije Senegalci igraju već 21. novembra.