Fudbal

MESECIMA NISU MOGLI DA POBEDE, PA SRUŠILI PARTIZAN! Gol koji su čekali od početka sezone ŠOKIRAO crno-bele (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

Subotičani u Humskoj naneli crno-belima veoma bolan poraz i "gurnuli" domaćina na velikih 10 bodova zaostatka za Crvenom zvezdom.

Izvor: MN Press

Partizan je u četvrtak doživeo bolan poraz u duelu protiv Spartaka, kome sezona nije počela prema planu. Subotičani su se pogotovo mučili van svog Gradskog stadiona, jer su prošli meseci i meseci od njihove poslednje pobede u gostima.

Spartak je trijumfovao u Humskoj posle čak 13 uzastopnih superligaških gostovanja u 2022. Poslednju pobedu na strani u Superligi Subotičani su ostvarili još 1. marta, u Novom Sadu protiv Proletera. Ove sezone, Spartak je sva tri trijumfa do četvrtka ostvario na svom terenu - protiv Radnika i Voždovca u julu, a zatim protiv Kolubare u oktobru. Takođe, poslednji bod u gostima do gostovanja Partizanu Spartak je osvojio 24. jula, u remiju protiv Vojvodine.

"Moji momci su pokazali veliku želju i disciplinu i igri. Od prvog dana kada sam došao sam rekao da je ovo divna grupa mladih momaka i polako dolazimo na ono što bismo trebali da budemo", rekao je posle utakmice trener Spartaka Ljubiša Dunđerski. Njegov tim će u poslednjem meču pred tromesečnu pauzu odigrati u nedelju, protiv Voždovca u gostima, a pogledajte gol kojim je slavio u Humskoj. Bio je to prvi pogodak Spartaka u gostima još od 9. jula!

Bijelović gol protiv Partizana
Izvor: YouTube/Arena sport