RUŽNO

SKANDAL! BIVŠI TRENER ZVEZDE DAVIO POMOĆNIKA: Poludeo na klupi, vređao, a onda fizički nasrnuo na saradnika! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Neprimereno ponašanje bivšeg trenera Crvene zvezde koji danas radi u Iranu.

Izvor: Twitter/CabineSport/Screenshot

Portugalski trener Rikardo Sa Pintu, koji je ne tako uspešno vodio Crvenu zvezdu tokom nekoliko meseci 2013. godine, napravio je novi skandal zbog kog će se crveneti. Aktuelni šef iranskog Estegala je sportska vest nedelje u ovoj azijskoj zemlji pošto je na utakmici protiv Havadara, u kome je njegov tim dobio 1:0, fizički nasrnuo na jednog od svojih pomoćnih trenera što su zabeležile i televizijske kamere.

Bez obzira što je njegova ekipa došla do tri boda, i što odlično gura u prvenstvu gde je drugoplasirana sa samo dva manje od vodećeg Persopolisa, temperamentni Portugalac je bio nezadovoljan nečim tokom utakmice...

Posvađao se sa jednim od svojih pomoćnika i na njemu iskalio svoj bes. Vidi se prvo kako je urlao na njih, a zatim je na onog koji mu je bio najbliži i fizički nasrnuo. Gurao je i hvatao za vrat nesrećnog asistenta, dok su ostali na njegovoj klupi spustili glavu i nadali se da će bes poznatog trenera brzo proći.

Sa Pintu je i kao fudbaler bio vrlo naprasit, igrao je za Sporting, Real Sosijedad i Standard Lijež, dok je u trenerskoj karijeri "lutao" celom Evropom i Azijom. Prvo je radio u svom bivšem klubu Spotingu, pa Crvenoj zvezdi, a gledali smo ga još u Grčkoj, Poljskoj, Belgiji, Turskoj, Saudijskoj Arabiji...


Prisetite se kako je izgledao mandat Rikarda Sa Pintua na "Marakani" tokom 2013. godine. Nasledio je Prosinečkog, a posle njega je došao Slaviša Stojanović.