SJAJAN POGODAK

OVAJ DEČKO MORA DA IGRA ZA SRBIJU - POGLEDAJTE KAKAV JE MAJSTOR! Svi čekaju Lazara da odluči, on daje GOLČINE u Italiji!

Autor Nemanja Stanojčić

Sjajan pogodak potencijalnog reprezentativca Srbije.

Izvor: Printscreen/Arena Sport

Lazar Samardžić (20) postigao je prelep pogodak za Udineze. Ušao je sa klupe i u potpunosti preokrenuo meč, na kraju ipak nije bilo dovoljno vremena, pa je Napoli došao do sva tri boda (3:2) i učvrstio se na prvoj poziciji u Seriji A. Da je potencijalni srpski reprezentativac ušao pre 57. minuta, ko zna šta bi bilo. Njegov gol u 82. minutu bio je dovoljan samo za postavljanje konačnog rezultata, a pre toga se upisao Makedonac Ilija Nestorovski koji je takođe sa klupe ušao u igru.

Mladi vezni fudbaler rođen je u Berlinu 24. februara 2002. godine i može da bira za koji nacionalni tim će igrati. Prošao je mlađe kategorije u Nemačkoj, ali Dragan Stojković nije krio da ga želi u reprezentaciji sledeće godine. U jednom trenutku Piksi je između redova rekao da je uspeo da ubedi Lazara, mada se on ubrzo oglasio i to demantovao, pa ostaje da se vidi šta će se na kraju desiti. Nema sumnje da talenat ima i da bi bio pojačanje za "orlove".

Samardžić je posle Piksijeve izjave reagovao i potvrdio da još uvek nije prelomio. "Nisam se previše zamarao time. Znam da ima upita, ali sam jasno stavio do znanja da sam fokusiran na Nemačku. Još imam vremena da donesem konačnu odluku, za sada razmišljam samo o FS Nemačke. Ponosan sam što igram za nemačku reprezentaciju, ali naravno, ponosan sam i na svoje korene, a pošto je moja porodica iz Srbije, naravno da se osećam i kao Srbin", rekao je Samardžić nedavno.

 Pogledajte i pogodak Samardžića protiv Napolija.