Sukob traje

ON NE SME DA SEDNE PORED MENE, IMA STRAH! Lalatović peckao Lazetiće, a Žarko mu odgovorio: Evo zašto NISAM hteo s njim!

Autor Mladen Šolak

Nenad Lalatović posle poraza od TSC-a pominjao braću Lazetić - trenera domaćih Žarka i funkcionera FSS Nikolu. Šef struke domaćih mu je kratko replicirao.

Izvor: YouTube/Mozzart Bet Super liga Srbije

Nenad Lalatović doživeo je sa Radničkim poraz od TSC-a u Bačkoj Topoli, a posle utakmice je govorio o tome da mu je jedan od sudija pretio isključenjem pred meč. Posle utakmice je "peckao" trenera domaćih Žarka Lazetića, sa kojim je bio u javnom sukobu, iako se pred meč činilo da je to ostalo iza njih, Lalatović je tako posle subotnje utakmice pominjao i njegovog brata Nikolu Lazetića, nekadašnjeg kapitena Zvezde, funkcionera Vojvodine i aktuelnog funkcionera Fudbalskog saveza Srbije.

"Gospodin Lazetić očigledno nije hteo sa mnom da vodi konferenciju, pošto obično sa svim trenerima vodi konferencije. Pokušao sam da popravim odnose, ali sa braćom Lazetić čovek ne može nikad da popravi odnose. To je tako, kako je. Pokušavam da spustim loptu, on je diže. Lako je sad dizati loptu kad ti jedan brat radi u Fudbalskom savezu, gde ga se sve sudije plaše, a drugi brat radi ovde. Pokušavam da budem fin i dobar, ali očigledno ima veliki strah od mene, ne sme da sedne pored mene", rekao je Lalatović.

LAZETIĆ ODGOVORIO

Izvor: YouTube/Mozzart Bet Super liga Srbije

Lazetić je na to odgovorio kratko kada je izašao pred novinare "Nisam hteo da prisustvujem zajedničkom izlaganju sa Lalatovićem, jer znam kuda bi to vodilo. On bi počeo svoju priču, teorije zavere, ja samo želim da pričam o fudbalu, ne želim da budemo deo rijalitija“, komentar je trenera TSC-a koji je preneo portal "Mozzart sport".

Lalatović je domaćima uputio pohvale na račun organizacije kluba i infrastrukture. Poželeo im je da predstavljaju Srbiju u Evropi sledeće godine, što će se izvesno dogoditi ako nastave da igraju kao ove jeseni, koju su Lazetićevi igrači završili na trećem mestu tabele.

"Prvi put sam na ovom stadionu i prema onome što sam video, apsolutno zaslužujete da nas predstavljate u Evropi sa ovakvim stadionom i sa svim uslovima koje posedujete. Želim vam sve najbolje. Vi ste organizovan, veliki klub, imate fenomenalne uslove i želim vam od sveg srca da izađete u Evropu", rekao je Lalatović.