Au...

OSTAVI TO, NISI TI MAJSTOR KAO MODRIĆ! Hteo da postigne golčinu, sad mu se smeje internet - ovo je bilo katastrofalno!

Autor Dušan Ninković

Argnetinski fudbaler Nahuel Molina obrukao se "za sve pare" greškom na meču protiv niželigaša.

Izvor: Twitter/arnaaucv/printscreen

Fudbaleri Atletika iz Madrida nalaze se u katastrofalnoj formi poslednjih meseci - što je rezultiralo ispadanje iz Evrope - a problemi se ne rešavaju ni kada igraju protiv niželigaša. Meč u Kupu kralja protiv Almazana rešili su u svoju korist, ali je hit na društvenim mrežama postao jedan pokušaj Nahuela Milone, desnog beka "Jorgandžija".

Defanzivac madridskih crveno-belih priključio se opasnom napadu svog tima, a kada niko u srcu kaznenog prostora nije uspeo da uputi udarac lopta se odbila do njega. Probao je Molina da pogodio spoljnim delom stopala i postao predmet ismevanja na internetu. Umesto da pokaže umeće Kvarežme ili Luke Modrića, skroz se obrukao.

On je veoma loše zahvatio loptu, koja je umesto ka golu otišla na drugi kraj kaznenog prostora. Da je tamo bio neko od Atletika spreman na udarac moglo bi da se priča da je želeo da asistira, ali je na snimku jasno da je Molina "nišanio" gol španskog niželigaša. Pogledajte kako je to izgledalo:

Inače, Nahuel Molina predviđen je za mesto desnog beka i u reprezentaciji Argnetine na predstojećem Mundijalu. On je debitovao za nacionalni tim sredinom 2021. godine i do sada je već sakupio 19 nastupa, a u Kataru bi trebalo da pomogne Mesiju i saigračima da stignu do završnice turnira. Nadaju se u Argentini da mu ovakve ideje neće padati na pamet.