ŠTETA

SRBIN TRAGIČAR NA "SAN SIRU" PRED KATAR! Golman ga uvalio u probleme, Bleki postigao autogol za PORAZ... (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Nikola Milenković nije mogao spretnije da reaguje u ovoj situaciji na "San Siru".

Izvor: Arena sport/screenshot

Srpski fudbaler Nikola Milenković odigrao je sjajan meč na "San Siru", bio jedan od najboljih igrača Fiorentine protiv Milana, ali je spletom nesrećnih okolnosti postao tragičar svog kluba. U drugom minutu nadoknade vremena Milenković je postigao autogol kojim je Milan došao do pobede od 2:1 i velika tri boda, iako je dugo delovalo da će se "ljubičasti" odbraniti protiv umornog šampiona Italije.

Ipak, centaršut sa desne strane koji je poslao belgijski fudbaler Aster Vranks, pretvoren je u gol krivicom Nikole Milenkovića. Lopta ga je pogodila i završila u mreži, pa Divok Origi nije morao ni da reaguje...

Koliko god da će u statistici stajati da je Milenković postigao gol, podjednako je kriv - ako ne i više - i golman Teračano. Očajno je procenio let lopte i deluje da je "Bleki" procenio da će njegov čuvar mreže intervenisati, a kada je promašio, pogodila je srpskog defanzivca u noge i zakotrljala se u njegovoj mreži.

Usledila je VAR provera, odnosno sudije su analizirale da li je bilo faula nad Teračanom, a nakon nekoliko desetina sekundi ocenjeno je da je sve bilo regularno. Dodajmo i to da je Luka Jović ušao u igru u 66. minutu i malo kasnije dobio žuti karton, dok je i Aleksa Terzić proveo dvadesetak minuta na terenu.

Pogledajte autogol Nikole Milenkovića za poraz Fiorentine na "San Siru":